Setari Cookie-uri

Olympus aduce retete savuroase cu preparare rapida, sub semnatura Irinei Bucsa

Bucura-te de 15 minute pline de gust cu retete minunate Olympus.

comunicat de presa:

Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de lactate de pe piata locala, continua colectia de retete savuroase cu preparare rapida din sectiunea “Retetele Olympus” de pe website-ul www.olympusdairy.ro, de data aceasta, sub semnatura Irinei Bucsa, finalista a concursului de gatit MasterChef. Retetele sunt special create pentru cei mai ocupati dintre noi sau pentru cei care doresc sa gateasca intr-un timp foarte scurt si sunt demonstrate prin intermediul unor clipuri video.

Retetele propuse de specialistii Olympus si Irina Bucsa - www.olympusdairy.ro/retete-olympus - au un timp de preparare de 15 minute si variaza in grad de dificultate, pentru a-i incuraja chiar si pe cei mai ocupati dintre noi sau mai putin familiarizati cu gatitul sa prepare mancaruri gustoase, cu ingrediente de cea mai buna calitate. Cu ajutorul acestor retete, Olympus incurajeaza un obicei de consum bazat pe produse sanatoase, printre care se numara si lactatele.

Citește și:

Sub indemnul “Bucura-te de 15 minute pline de gust”, sectiunea are o interfata prietenoasa si usor de navigat, unde cititorii au posibilitatea de a alege specificul retetei dorite, ingredientele, felul de mancare, timpul de preparare si nivelul de complexitate.

Irina Bucsa, finalista MasterChef, editia 2014, a dus pasiunea pentru gatit la un alt nivel, unde ingredientele exceptionale se imbina in moduri surprinzatoare si creeaza preparate spectaculoase atat din punctul de vedere al gustului, cat si estetic. Chiar daca a absolvit Facultatea de Informatica si lucreaza ca programator IT, cel mai mare vis al Irinei este sa inspire oamenii sa gateasca.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.