Setari Cookie-uri

Poiana Amaruie invita romanii sa dezvaluie impreuna imaginea femeii de azi

Poiana, cel mai iubit brand romanesc de ciocolata, invita femeile din Romania sa dezvaluie portretul femeii de astazi.

Comunicat de presa

Mondelez Romania lanseaza 4 sortimente din noua gama Poiana Amaruie, printr-o campanie pentru femeia de azi, care se bucura de gustul intens al vietii. Poiana, cel mai iubit brand romanesc de ciocolata, invita femeile din Romania sa dezvaluie portretul femeii de astazi.

Piata de ciocolata amaruie a crescut cu peste 10% (in valoare)* in ultimul an fata de cel precedent. In acest context, Poiana a creat o gama speciala de ciocolata amaruie, cu un continut mai mare de cacao, pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a-si alege gustul preferat.

"Noua Poiana Amaruie este inspirata de femeia de azi, sigura pe ea, matura, care se bucura de fiecare moment din viata ei, apreciaza ciocolata amaruie si senzatiile intense. Prin campania de comunicare pe care am lansat-o invitam consumatorii sa conturam impreuna portretul femeii din Romania, asa cum este ea in viata de zi cu zi, reala si autentica", a declarat Lavinia Ghinescu, Brand Manager Local Chocolate Brands, Mondelez Romania si Bulgaria.

Citește și:

In perioada 5-25 iunie, romanii sunt invitati sa acceseze site-ul www.poianaamaruie.ro si sa raspunda zilnic la cele 21 de intrebari despre atitudinea, modul de gandire si comportamentul femeii de azi din Romania. Trei castigatori norocosi, care au oferit raspunsuri la toate intrebarile, vor primi marele premiu - cate o rochie creata de un designer roman. Poiana Amaruie ofera, de asemenea, si premii zilnice (10 pachete a cate 10 tablete de ciocolata Poiana Amaruie) si saptamanale (3 vouchere la Spa, in valoare de 200 lei). "Portretul femeii de azi", realizat in baza celor mai votate raspunsuri, va fi dezvaluit in prima saptamana a lunii iulie.

Noua gama Poiana Amaruie cuprinde 4 sortimente: Poiana Amaruie 65% cacao ofera gustul autentic al boabelor de cacao, pentru adevaratii iubitori de ciocolata amaruie si de senzatii intense; Poiana Amaruie, cu continut ridicat de cacao, atinge echilibrul perfect dintre gustul intens si cel dulce; Poiana Amaruie cu alune este o combinatie delicioasa dintre ciocolata neagra si bucatele crocante de alune; Poiana Amaruie cu crema Caramel are un gust unic si o prezenta aparte.

*Conform AC Nielsen

Citește și:

Dupa 20 de ani de la lansare, Poiana este in continuare cea mai iubita marca romaneasca de ciocolata. Prin calitate constanta si inovatie, Poiana se mentine in topul preferintelor consumatorilor, inregistrand peste 40 milioane tablete de ciocolata vandute numai in ultimii doi ani.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.