Setari Cookie-uri

City Point da startul la City Sport

Prima editie City Sport Miscare pentru trup si suflet a oferit celor care au decis sa faca miscare in parc sansa de a avea la dispozitie 12 antrenori de top si de a lua parte la clase de TRX, Steel Combat, Zumba, Spinning.

comunicat de presa

Weekend-ul trecut parcul Herastrau s-a transformat in cea mai mare sala de antrenament in aer liber.
Prima editie City Sport "Miscare pentru trup si suflet" a oferit celor care au decis sa faca miscare in parc sansa de a avea la dispozitie 12 antrenori de top si de a lua parte la clase de TRX, Steel Combat, Zumba, Spinning.

Scopul evenimentului a fost promovarea sportului si a stilului de viata sanatos, in randul adultilor cat si al copiilor. In paralel s-au desfasurat activitati sportive pt copii, intr-o zona special amenajata si cu un instructor specializat. Accesul a fost gratuit, pe baza listelor de inscriere puse la dispozitie de organizatori.

Printre sustinatorii sportului si a miscarii in aer liber s-au numarat Andrei Nourescu, Maria Radu, Camelia Baltoi, Irina Mohora, Chef Jakob Hausmann, Geanina Corondan, Mirela Vescan dar si o parte din echipa CSM Bucuresti: Marius Novanc, Cristina Nany si Marko Simovic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.