Setari Cookie-uri

Mese naturale si gustoase, cu produsele ecologice din oferta Lidl

Descopera alaturi de Lidl ca mesele sanatoase pot fi absolut delicioase, daca alegi produse ecologice, dezvoltate din grija pentru tine si pentru natura. De la iaurturi cremoase pana la sosuri pentru paste, produsele eco de la Lidl iti sunt la indemana incepand de joi, 13 august.

comunicat de presa

Produsele ecologice de la Lidl sunt un strop de sanatate potrivit in orice moment al zilei. Astfel, iti poti incepe dimineata cu o cafea bio (26,99 de lei) careia ii poti adauga lapte organic (3,94 de lei). Acesta este, de asemenea, o alegere ideala si pentru alimentatia celor mici, intrucat li-l poti oferi la micul dejun alaturi de biscuitii cu ovaz (6,14 lei).

Daca vrei sa te asiguri ca salatele tale au un gust deosebit, adauga-le ulei de masline ecologic (16,99 de lei). Poti alege si iaurtul ecologic ca o gustare bio, il vei gasi la Lidl in trei sortimente delicioase - simplu (1,48 de lei), cu cirese sau cu pere (1,74 de lei).

Pentru masa de pranz sau de seara poti opta tot pentru retete eco, preparand spaghete (4,39 de lei), farfalle sau fusilli (4,38 de lei), toate ecologice, cu sos bio (5,99 de lei) pentru paste. Poti alege dintre variantele Arrabbiata, Art Bolognaise sau Napoletano, sosul potrivit gusturilor tale. Incearca si untul eco (8,78 de lei) sau ouale eco (8,78 de lei), daca vrei sa prepari un desert natural.

Citește și:

De asemenea, la Lidl vei gasi suc de mere eco (5,26 de lei), care are 100% continut de fructe, pe care il poti savura cu ocazia unui picnic sau mese in familie.

Adauga pe lista ta de cumparaturi produsele eco de la Lidl si ofera-ti tie si celor dragi mese sanatoase, pregatite cu drag!

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.