Setari Cookie-uri

Agentul CIA letal, Mike Howell, se reactiveaza in filmul American Ultra: Agent Descoperit

Regizorul Nima Nourizadeh si scenaristul Max Landis au iesit din tipare cu cea mai noua productie FilmNation Entertainment, American Ultra: Agent Descoperit.

Filmul American Ultra: Agent Descoperit aduce in prim plan povestea fascinanta a lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip vesnic „fumat”, aparent ghinionist si nemotivat, care este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat in asteptare.

Filmul „American Ultra: Agent descoperit” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 25 septembrie 2015.

Povestea „American Ultra: Agent Descoperit”


La prima vedere, „American Ultra: Agent Descoperit” pare sa urmeze formula tipica a filmului de actiune – un baiat si o fata devin fugari, lucrurile sar in aer in jurul lor si masinile se rostogolesc. Diferenta este insa ca in acest film, personajele ofera o abordare inedita actiunii.

In primele cinci minute din „American Ultra: Agent Descoperit”, publicul ar putea simti ca urmareste un film de mica anvergura, independent, cu doua personaje ciudate in rolul protagonistilor – insa aceasta este exact impresia pe care producatorii filmului au intentionat sa o lase privitorilor. Mike Howell (Jesse Eisenberg), personajul principal, este un tip destept, dar complet nemotivat si cu un comportament de pierde-vara. El este blocat intr-un orasel mic, lucreaza intr-un supermarket de cartier si duce o viata normala alaturi de prietena lui, Phoebe (Kristen Stewart). „Daca reduci povestea la elementele de baza, este vorba despre acest tip care isi doreste sa o ceara in casatorie pe iubita lui, dar lumea ii este intoarsa pe dos”, spune regizorul Nima Nourizadeh. „Mike are un singur scop: sa o ceara de sotie pe Phoebe. Insa pe parcursul noptii, totul se schimba, iar el este nevoit sa faca fata unor provocari”.

Citește și:

Daca ar fi sa il comparam pe Mike Howell cu eroii din filmele obisnuite de actiune, el este cu siguranta un personaj atipic. Este complet dependent de iubita sa, nu este capabil sa isi gateasca nici macar o masa simpla fara a incendia bucataria. A fost angajat si concediat de la acelasi supermarket de cartier de foarte multe ori, iar numeroasele arestari pentru posesie ilegala de droguri l-au asezat in topul listei de infractori a politiei.

Iubita lui Mike, Phoebe Larison, pare sa fie la fel de nemotivata si fara un scop precis ca si el. Dar Phoebe, interpretata de catre Kristen Stewart, este mult mai determinata decat lasa sa se vada. „Ea este mai responsabila, cu o slujba serioasa. Mike se bazeaza pe ea in cea mai mare parte a timpului. Veti realiza ca ea, de fapt, face totul pentru el”, spune Nima Nourizadeh, regizorul filmului.

Citește și:

    Inspiratia pentru filmul de actiune/comedie provine din viata reala, din proiectul in urma caruia CIA a incercat timp de trei decenii sa creeze super luptatori. Cea mai mare parte a umorului din film se datoreaza producatorilor care nu au pierdut din vedere faptul ca abilitatile de luptator ale lui Mike nu pot schimba ceea ce este el de fapt. „Mike este un visator si niciodata nu isi pierde aceasta calitate”, declara producatorul filmului, David Alpert. “Singura diferenta este ca acum oamenii vor sa il omoare. Am incercat sa pastram cat mai aproape de realitate acest rol, gandindu-ne intotdeauna la ce ar face un tip “fumat” obisnuit daca ar avea abilitatile lui Mike” a declarat acelasi producator.

    Regizorul Nima Nourizadeh spune despre film ca „are o doza de romantism, presarat cu actiune si comedie din plin, multe surprize, care te transporta in locurile in care te astepti cel mai putin”.

    Citește și:

      Sinopsis

      „American Ultra: Agent descoperit” este o comedie de actiune dinamica, care spune povestea lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip vesnic „fumat”, aparent ghinionist si nemotivat, a carui viata cu Phoebe (Kristen Stewart), iubita sa cu care locuieste, este intoarsa pe dos pe neasteptate. Fara sa stie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat in asteptare. Intr-o fractiune de secunda, cand trecutul sau secret se intoarce sa-l bantuie, Mike este aruncat in mijlocul unei operatiuni guvernamentale mortale si este fortat sa-si scoata la iveala eroul de actiune interior, pentru a supravietui.

      Vizionare placuta


      Kudika
      17 Septembrie 2015
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.