Setari Cookie-uri

BILLA Romania lucreaza cu producatori romani autentici pentru marca proprie Bun, din Romania!

Marca proprie Bun, din Romania! a fost lansata in magazinele BILLA din toata tara in 2014 cu un sortiment de legume si fructe, iar in 2015 s-a extins prin introducerea sortimentelor din carne si lapte provenite din zone din Romania recunoscute si apreciate pentru retele vechi si metodele de productie. Pana la finalul acestui an brandul se va innoi cu o gama mult asteptata de dulceturi, dulciuri, miere, paste si multe altele.

comunicat de presa

Furnizorii Bun, din Romania! sunt atent selectionati in functie de criterii precum: sortimentatia oferita, respectarea normelor in vigoare, dar si apartenenta la asociatii locale sau nationale care ii califica drept producatori romanesti. Ingredientele folosite joaca un rol esential, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, asa cum era odinioara.

Luna aceasta, BILLA Romania a lansat o campanie TV speciala in care se aduce in prim plan dorinta sincera a romanilor de a porni in cautarea produselor demult stiute, autentice, cu gust bun si pline de aroma copilariei. Vestea buna pe care BILLA o transmite tuturor este ca aceste produse sunt disponibile in toate cele 86 de magazine din tara.

Stim ca din ce in ce mai multi clienti isi doresc sa recunoasca gustul pe care il stiau din copilarie in produsele pe care le consuma. Pentru ca identificarea producatorilor autentici a devenit o adevarata provocare, prin marca Bun, din Romania! aducem aproape calitatea romaneasca in magazinele BILLA din toata tara,” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA Romania.

Pentru marca Bun, din Romania! au fost selectati producatori din mai multe zone ale tarii. Salamul si carnatii tocati din satar, muschiuletul de porc copt la jar, sunculita afumata cu fum natural, salamul Victoria, salamul casei precum si preparatele specifice Craciunului ca toba ca la mama acasa, leberul si caltabosul provin din Moldova, de la un partener de incredere: Marcel.

Citește și:

Un alt furnizor de carne pentru Bun, din Romania! este Agro Ardeal, cel mai mare producator roman de carne si produse din carne din judetul Bistrita-Nasaud. Agro Ardeal ofera jambon ardelenesc, sunca de porc din pulpa intreaga, salam Bistritean, carnati grosi, cotlet de porc si specialitate ardeleneasca.

De asemenea, un important aport in sortimentul de carne Bun, din Romania! il au furnizorul Valmar care produce renumitii Carnati de Plescoi si furnizorul de carne de pui, Morandi, un partener care are grija ca pasarile sa fie crescute lent, cu hrana de cea mai buna calitate, bazata pe cereale integrale. Morandi este primul fermier din tara care a introdus furajarea pasarilor pe baza de cereale integrale bob intreg, astfel incat puiul sa aiba gustul de odinioara.

Lactatele si branzeturile provin de la furnizori din zone ale tarii cu traditie in acest domeniu. Producatorul CRIS SIB LACTO din Arad face parte din Asociatia Marginimea Sibiului si furnizeaza telemea de oaie de Sibiu, telemea proaspata sau maturata de bivolita, capra si vaca.

Citește și:

Erbalact este un producator de lactate din localitatea Nucet, judetul Dambovita, iar producatorul Lacto Solomonescu furnizeaza produse de inalta calitate din judetul Botosani.

Fiecare furnizor de produse Bun, din Romania! are o poveste la baza careia se afla respectul fata de gustul autentic si calitate. Producatorii prepara toate produsele dupa retete vechi si au grija sa respecte toate normele aflate in vigoare.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.