Setari Cookie-uri

Descopera rafinamentul gustului frantuzesc la Lidl, in Saptamana Franceza

Din 5 octombrie, in Saptamana Franceza la Lidl, produsele Duc de Coeur te poarta in lumea gustului rafinat al bucatariei franceze.

comunicat de presa:

Incepe calatoria in lumea rafinamentului culinar cu un mic dejun frantuzesc. Combina aroma gemului de smochine (8.99 de lei) cu untul cu sare de mare (7.99 de lei), pe care le poti savura alaturi de painicile cu lapte (5.99 de lei) in diverse sortimente.

Poti opta sa te delectezi cu o selectie de mezeluri frantuzesti (13.99 de lei) sau cu mini salamurile frantuzesti (7.99 de lei/trei bucati), pe care le poti servi cu traditionalul mustar frantuzesc, disponibil in diverse sortimente (2.99 de lei). Ofera o savoare speciala preparatelor tale cu un strop de mustar cu busuioc (4.99 de lei).

Rasfata-te cu renumita branza frantuzeasca (11.99 de lei) si alcatuieste un platou de branzeturi din diversele sortimente de specialitati de branzeturi frantuzesti (9.99 de lei), cu portii de branza cremoasa din lapte de capra (9.99 de lei) si cu felii de branza moale frantuzeasca (8.99 de lei). Pentru a le pregati, foloseste la taiere setul de cutite pentru branza (14.99 de lei), cu lame din otel cu strat antiaderent, disponibil in doua modele.

Citește și:

Bucura-te si de aromele produselor de patiserie cu delicioasa tarta Quiche Lorraine (8.99 de lei), pe care o poti savura alaturi de un pahar de vin rosu sec Chateau Anglade Bellevue (29.99 de lei). In Saptamana Franceza, alege desertul preferat dintre tarta cu visine (16.99 de lei), Crème Brûlée (6.99 de lei), mousse de ciocolata (3.99 de lei) sau mini prajituri umplute (7.99 de lei), pe care le poti asocia cu cidrul de Normandia brut (9.99 de lei).

Descopera secretele renumitei bucatarii frantuzesti in cartile de bucate (14.99 de lei), in care vei regasi cele mai bune retete pentru quiche-uri si tarte si tainele minunatei lumi a dulciurilor frantuzesti. Daca doresti sa pregatesti o Crème Brûlée autentica, foloseste setul pentru crema de zahar ars (79.99 de lei), ce contine un arzator de bucatarie, ideal pentru caramelizare, flambare si gratinare, cu aprindere piezo integrata si posibilitatea de reglare a flacarii, si patru vase pentru crema de zahar ars, din ceramica superioara cu strat rezistent la taieturi si zgarieturi. Pachetul include si o rezerva de gaz de 100 de ml.

Citește și:

Din 5 octombrie, in Saptamana Franceza la Lidl, calatoreste in lumea rafinata a gustului frantuzesc.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.