Setari Cookie-uri

Un nou magazin!

Renumitul brand de incaltaminte si accesorii - ALDO este acum prezent si in Romania.

Renumitul brand de inclminte si accesorii - ALDO este acum prezent i in Romania. Lansat la sfaritul lunii mai, magazinul ALDO te ateapt in extensia Bucureti Mall pentru a-i prezenta cele mai recente tendine reflectate in colecia primvar-var 2007!

Produse conform ultimelor tendine la preuri corecte

ALDO ofer sezon dup sezon produse de calitate, in pas cu ultimele trenduri. Echipa de stiliti cltorete in permanen la Londra, Milano, Paris, New York i Tokyo, pentru a simi pulsul lumii modei i a-i pune astfel la picioare ultimele nouti.

Colecia primvar-var 2007 este influenat in mare msur de stilul retro al anilor '60, '70 i '80. Acest trend este mixat cu o futurist combinaie de fashion i glamour, sezonul actual fiind unul al culorii i esturilor: de la falduri i materiale din piele i pan la panze rcoroase i bumbac, inviorate de culori strlucitoare i imprimeuri vii.

Pentru ea

Pentru ea, inclrile inalte sunt eseniale pentru atingerea „inlimilor” acestui sezon. Fie c pori o inut destinat petrecerii serii in oras sau adopi o inut lejer, cu un ort sexy de var, tocurile inalte sunt cel mai in vog accesoriu al acestui sezon.

Tocurile inalte

Pantofii cu toc inalt cu calapod ascuit sunt influenai de revenirea romanticului stil retro, acest look feminin fiind reinterpretat de tocul conic i calapodul ingust.

In timp ce tocurile sunt eseniale, inclmintea ce nu ascunde degetele este reprezentativ pentru acest sezon. Forma variaz de la ascuit la ptrat, cu degetele descoperite in form de migdal ; cu siguran inclmintea in trend pe care o vei purta in acest sezon ii va reflecta pe deplin personalitatea i stilul.

Look-ul casual este evideniat in acest sezon de balerini. Motivele florale, imprimeurile cu diverse forme, in carouri sau dungi vor comunica starea ta spiritual i modul in care simi fiecare zi.

Espadrilele joase sau inalte in culori strlucitoare sunt casual i sofisticate in acelai timp, fiind perfecte atat pentru zi, cat i pentru sear.

Sandalele plate se remarc prin materiale lucioase, metalice i pietricelele incrustate de diverse culori. Acest look clasic european este foarte potrivit pentru zilele in care vrei s adopi o inut lejer, nefiind nevoie s renuni la stil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.