Setari Cookie-uri

Beko EverFresh, energie si tonus perfect timp de 30 de zile

Starea noastra de bine ne influenteaza constant si se transmite in tot ceea ce facem.

comunicat de presa

Starea noastra de bine ne influenteaza constant si se transmite in tot ceea ce facem. De la modul in care ne incepem dimineata, la energia pe care o avem pe parcursul zilei si pana la cum interactionam cu cei din jur. De aceea, atunci cand suntem plini de energie si entuziasm, lucrurile se asaza asa cum ne dorim!

beko

Nu mai este un secret faptul ca alimentatia joaca un rol important in starea pe care o avem si, in special, ca prin consumul regulat de fructe si legume proaspete ne mentinem organismul puternic si energic. Insa, pentru a avea alimente proaspete la indemana, trebuie sa mergem des la cumparaturi, ceea ce nu este tocmai comod.
De aceea avem nevoie de o solutie!

Beko a oferit dintotdeauna tehnologii si solutii ingenioase pentru mentinerea prospetimii alimentelor. Astfel, in cadrul noii game de aparate frigorifice, Beko a integrat compartimentul EverFresh+, special proiectat pentru pastrarea prospetimii fructelor, legumelor si a verdeturilor. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv unic al sertarului si prin intermediul curentilor de aer. Astfel, se reduce semnificativ efectul de uscare a fructelor si legumelor si se prelungeste durata de conservare a acestora, pentru o prospetime ce dureaza pana la 30 de zile*.

Citește și:

Acum ne putem bucura de alimente proaspete la fel ca in ziua cumpararii, fara a mai fi nevoiti sa pierdem mult timp la cumparaturi. Cu noul compartiment EverFresh+, fructele si legumele vor avea intotdeauna un gust extraordinar, indiferent cand dorim sa le consumam, pastrandu-si vitaminele si substantele nutritive.

Mai multe detalii despre avantajele oferite de produsele Beko cu Everfresh+ puteti gasi pe site-ul Beko si intr-un video dedicat: http://www.beko.ro/everfresh+/.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.