Setari Cookie-uri

Pijamale colorate pentru o iarna calduroasa de la Sofiaman

Sofiaman intampina venirea iernii cu o colectie de haine de casa si de noapte in culori vii si cu imprimeuri romantice.

comunicat de presa

Sofiaman

Sofiaman intampina venirea iernii cu o colectie de haine de casa si de noapte in culori vii si cu imprimeuri romantice. Astfel, designerii brandului vin cu o serie de modele de pijamale, compleuri, camasi de noapte si halate fabricate din materiale moi si calduroase.

Culorile predominante ale gamei sunt rosu, violet, corai, grena, violet, albastru, gri si bej. Imprimeurile florale, bulinele, volanele si aplicatiile de funde sau nasturi sunt detaliile care caracterizeaza noile articole vestimentare de la Sofiaman.

Modelele sunt fabricate din bumbac, material natural extrem de calduros si din modal, o fibra naturala derivata din vascoza ce absoarbe usor umiditatea, isi pastreaza culoarea dupa mai multe spalari si nu intra la apa.

Pantalonii uni sunt conici sau drepti si au buzunare laterale, iar bluzele sunt fie la baza gatului, fie sunt prevazute cu nasturi.

Citește și:

Sofiaman

Halatele sunt confectionate din materiale extrem de calduroase si moi, cu buzunare si cordon in talie.

Noile produse Sofiaman pot fi gasite in magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), in cele 8 magazine proprii din tara, in cele doua magazine in sistem franciza, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Intreaga retea de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.