Setari Cookie-uri

Kanye West si adidas Originals - YEEZY SEZONUL 1

Pentru sezonul toamna/iarna 2015, Kanye West si adidas Originals dezvaluie YEEZY SEZONUL 1, o colectie de imbracaminte si incaltaminte care promoveaza universalitatea si atemporalitatea.

comunicat de presa

Pentru sezonul toamna/iarna 2015, Kanye West si adidas Originals dezvaluie YEEZY SEZONUL 1, o colectie de imbracaminte si incaltaminte care promoveaza universalitatea si atemporalitatea. Descrisa de West ca fiind prima linie vestimentara “solutions-based” din lume, piesele individuale definesc un stil care se adapteaza ritmului alert al vietii contemporane. “Nu vreau ca hainele sa reprezinte viata, ci vreau ca hainele sa ajute viata.”, a declarat artistul.

Prin aceasta colectie, West isi propune sa ajute consumatorii sa se elibereze de stresul zilnic in ceea ce priveste modul in care se imbraca, creand pentru ei o linie vestimentara esentiala, de calitate superioara, care permite combinarea pieselor in nenumarate moduri – “ asa cum este jocul lego”, a spus acesta. Pentru designer, acest lucru inseamna haine minimaliste, confortabile si nepretentioase, potrivite pentru un cuplu care merge la toate evenimentele mondene, piese versatile care pot fi purtate la sala, la birou, la o intalnire, la aeroport, si oriunde altundeva.

“Mi-am dorit ceva care sa aminteasca de New York sau Paris, Tokyo, Santa Barbara sau Chicago – rafinament si utilitate”. Suprapuse si purtate lejer cu un aer simplu, piesele din colectia YEEZY prezinta toate elementele ce definesc stilul vestimentar contemporan.

Citește și:

West contureaza o silueta voluminoasa – umfland si supradimensionand hainele in partea superioara, lasandu-le stramte in partea de jos – bazata in mare parte pe stilul sau propriu. O colectie in contrast precum stilurile opuse, urban – luxos si actual – vintage, hainele dezvaluie o dihotomie moderna a modei. West imbratiseaza o paleta de culori subtile si expresive precum camel, masliniu, maro ciocolatiu, gri albastrui si imprimeu camuflaj, cu influente de burgundy. Aceasta paleta predominant neutra permite combinatii nelimitate si expresive folosind piesele acestei colectii – desavarsite si usor de purtat oricand.

Prezentata ca un echipament indraznet pentru barbatii hotarati, colectia masculina propune pantaloni supradimensionati cu margini franjurate si tiv tocit si material desirat; jachete aviator elegante din blana scurta de oaie; jacheta parka cu imprimeu camuflaj si accesorii deosebite; pulovere largi militaresti cu rupturi franjurate si cu petice aplicate; si parka lungi din material lucios cu blana sintetica aplicata.
Construita in jurul unei garderobe compuse din piese irezistibile, noua colectie pentru femei poate fi purtata ca o armura a timpurilor moderne.

Citește și:

Piesele-vedeta includ jachete stralucitoare MA-1, jachete parka cu imprimeu de camuflaj, jachete din blana scurta cu maneci extraordinar de lungi, veste matlasate cu centura din nailon, care urmeaza si accentueaza linia corpului, body-uri special create pentru a fi purtate zilnic fara a da gres. “Aceasta este o provocare a stadiului in care se afla moda actuala - un nou ideal feminin”, afirma West, justificand piesele mulate.

Colectia YEEZY SEASON 1 ofera, de asemenea, o selectie larga de piese unisex precum bluze termice, pantaloni casual, pulovere cu maneci lungi si scurte cu guler rotunjit. Aceste piese esentiale stau la baza garderobei YEEZY.

In ceea ce priveste incaltamintea, West si adidas prezinta in continuare progresul prin lansarile pantofilor YEEZY BOOST 750 si 350. Pantofii dezvaluiti recent includ ghetele YEEZY 950 pentru barbati si ghetele de zapada cu platforma pentru femei – realizate in colaborare stransa cu echipa adidas. “adidas este o companie super inovatoare care ofera artistilor o platforma care le permite sa creeze si sa viseze”, afirma West.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    24 Noiembrie 2015
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.