Setari Cookie-uri

Cu ce le ajuta pe femei tigara electronica

Tigara electronica este un dispozitiv destul de controversat in ochii opiniei publice, din cauza stirilor cu explozii aparute in presa avida dupa senzational.

comunicat de presa

Mass media abunda de relatari negative legate de acest produs, desi cele mai recente studii pe aceasta tema au demonstrat ca tigara electronica este cu 95% mai putin nociva decat tigara clasica, iar NHS (sistemul public de sanatate din Marea Britanie) va da fumatorilor, care vor sa renunte la acest viciu, tigari electronice pe reteta, incepand cu 2016.

Chiar si Societatea Europeana de Cardiologice considera tigara electronica drept cea mai eficienta terapie anti-fumat si face apel la guverne sa o introduca ca o alternativa mult mai buna la tigara traditionala, deorece in cazul acesteia nu exista ardere si astfel organismul nu absoarbe miile de substante nocive dintr-o tigara cu tutun. Practic, acest dispozitiv, operat pe baza de baterie, incalzeste un lichid ce contine glicerina vegetala sau propilen glicol (sau ambele), nicotina si arome si il transforma in vapori, care transporta nicotina in organismul fumatorului. Unele tigari electronice sunt de unica folosinta, iar altele sunt reincarcabile.

Citește și:

In ciuda propagandei negative duse de companiile farmaceutice, companiile de tutun si guvernele multor tari, tigara electronica are numeroase beneficii pentru fumatori, mai ales pentru femei, deoarece constituie o alternativa mult mai eleganta, care le scuteste de numeroase probleme inestetice pe doamne si domnisoare:

1. Mirosuri placute. Deoarece lichidul pentru tigara electronica contine arome, la fel ca o narghilea, parul si hainele unei femei nu vor mai mirosi decat a vanilie, trandafiri, ciocolata sau orice alte preferinte are aceasta, in materie de miresme.

2. Dantura sanatoasa. Unul dintre efectele negative ale fumatului este o dantura ingalbenita si predispusa la carii, din cauza gudronului din tigarile cu tutun. Aceasta substanta extrem de nociva duce, in timp, la demineralizarea dintilor, insa femeile care vapeaza nu se mai confrunta cu aceasta problema deoarece tigara electronica nu contine asa ceva.

Citește și:

3. Ten fara pete si riduri. Fumatoarele au parte de multe neplaceri din cauza fumatului, iar tenul este si el afectat de acest viciu. Din cauza substantelor toxice emanate de o tigara clasica, pielea se usuca si se pateaza, capatand un aspect imbatranit. Tigara electronica nu determina pierderea elasticitatii tenului, asa ca nu trebuie sa-ti mai faci griji in legatura cu ridurile premature.

4. Maini matasoase. Tutunul este principalul responsabil pentru petele galbui de pe mainile fumatoarelor, dar si pentru mirosul urat care se imprima in piele. Acest lucru reflecta si o stare de sanatate precara, dar face si o impresie proasta atunci cand strangi mainile oamenilor. Din fericire, lichidul din tigara electronica nu degaja decat mirosuri placute si nu afecteaza sanatatea pielii tale.

5. Gust mai bun. Din cauza tutunului, papilele gustative sunt si ele afectate negativ, asa ca fumatorii au deseori probleme in a savura mancarea. Din ziua in care fumatoarele trec pe tigari electronice, vor observa ca simtul gustului lor le va reveni si se vor putea bucura din nou de mese sanatoase si gustoase, fara sa mai faca abuz de sare si piper.

Citește și:

6. Fara toxine. Dupa renuntarea la fumatul traditional, vei observa ca organismul tau se va curata de toxine. Probabil vei incepe sa tusesti mai des, insa acest lucru se intampla deoarece plamanii elimina substantele toxice din tigari, care s-au acumulat de-a lungul timpului. Ulterior, vei oberva ca ai mai multa energie.

7. Mai multi bani. Pe langa o sanatate mai buna, odata cu renuntarea la tigarile clasice, vei vedea ca faci economii serioase. Consumabilele unui vaper reprezinta a cincea parte din cheltuielile unui fumator de tigari cu tutun, asa ca banii economisiti cu tigara electronica pot fi investiti in lucruri cu adevarat importante, pe care ti le-ai propus de mult timp.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.