Setari Cookie-uri

Tratemente personalizate pentru ten, unice in lume

Universkin este mai mult decat o crema, este un tratament dermato-estetic adaptat pentru tenul fiecarei persoane in parte.

comunicat de presa

Franta este patria frumusetii si locul de origine al tratamentelor de ingrijire estetica. Nu este de mirare, deci, ca acesta este locul in care a luat nastere Universkin. Aici o echipa de experti de top a pus bazele ultimei inovatii in materie de ingrijire a tenului. Dermatologi, chimisti, farmacisti, chirurgi specializati pe chirurgie faciala reconstructiva si chirurgi plasticieni au lucrat impreuna si au creat o gama de tratamente pentru ten ce are ca principal scop imbunatatirea functiilor pielii. Premisa de la care au plecat este ca fiecare pacient este unic, iar tenul fiecaruia are nevoie de o ingrijire personalizata.

Pentru a identifica nutrienti activi de care are nevoie tenul tau, va fi realizat initial un diagnostic functional al pielii. Pe baza acestuia se vor selecta elementele active care vor compune serul personalizat Universkin. Specialistul va prepara serumul pe loc, in fata voastra, astfel pielea va primi exact ceea ce are nevoie. Un serum realizat special pentru tenul fiecarui pacient contine:

Citește și:

• textura de baza simpla care inlocuieste agentul cremelor uleioase, bazate de cele mai multe ori pe ceaiuri sau uleiuri vegetale
• formula bogata care contine: ulei organic de Camelina, peptide biomimetice (mesageri biologici pentru balanta fizica a pielii) si acid hialuronic (ce mentine functionarea optima a structurii de colagen)


Parerea doctorului despre Universkin - Dr. Catalina Stoian, Medic Specialist Dermato - Venerolog in cadrul Columna Esthetic

“De la primul contact pe care l-am avut cu dermatologia, am fost atrasa in special de partea medicala a acestei specializari. Continui aceasta aventura luand contact zi de zi cu noi tipuri de leziuni cutanate care ma provoaca sa le incadrez intr-un diagnostic pe care l-am invatat din nesfarsitele tratate de dermatologie. La primele contacte cu partea estetica a dermatologiei, incercam sa aplic aceeasi algoritmi, dar reuseam cu greu dupa multe workshop-uri, congrese si vizite in farmacii sa inteleg ce sa recomand si cum sa abordez un pacient interesat de estetica. De foarte multe ori imi era greu sa gasesc tratamentul pentru ten potrivit pentru fiecare pacient in parte. In toamna acestui an a aparut un produs revolutionar - Universkin. Aceste creme au raspuns perfect tuturor cerintelor specifice. Fiecare pacient este unic, fiecare are nevoie de tratamente pentru ten individualizate. Cu ajutorul Universkin acest lucru se poate! Acum putem sa cream fiecarui pacient un produs individualizat cu ingredientii activi de care are nevoie pielea lui.”

Citește și:

Parerea Ramonei Tudor, Esthetic Coach si owner Columna Esthetic, despre Universkin

“De cand am descoperit Universkin, aceste tratamente pentru ten unice in lume, mi-am schimbat complet parerea despre produsele pe care le-am folosit pana acum. Aceste creme reusesc sa raspunda exact la nevoile pe care le are fiecare pacient in parte, pielea va primi exact ce are nevoie, nu au conservanti, iar rezultatul este remarcabil, bazandu-se pe studii clinice dovedite.”


Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.