Setari Cookie-uri

Konjac - Cel mai sanatos aliment din lume, oficial in Romania

Cel mai mare magazin care comercializeaza produse fara zahar aduce pentru prima oara pe piata alimentara din Romania cea mai variata gama de produse din faina de Konjac.

comunicat de presa

faina

Cel mai mare magazin care comercializeaza produse fara zahar – www.nosugarshop.ro - aduce pentru prima oara pe piata alimentara din Romania cea mai variata gama de produse din faina de Konjac. Pentru ca nu contine zaharuri, acest aliment elimina toate efectele “secundare” pe care produsele traditionale din faina de grau, atat de folosite in bucatarie, le au asupra organismului uman: obezitatea si dezvoltarea unor boli precum diabetul.

Varietatea de produse fabricate din aceasta planta sunt naturale, sanatoase, fara alergeni, contraindicatii si fara calorii.

Faina de grau este unul dintre cele mai folosite ingrediente din Romania, stand la baza celor mai consumate alimente de pe piata: painea si pastele fainoase. In medie, un roman consuma, anual, 97 de kilograme de paine, in contextul in care numeroase studii au aratat ca fainurile sunt nocive pentru sanatate.

Este dovedit stiintific ca faina alba contine bromat de potasiu, dar si L-cisteina, un amino-acid care se adauga in mod obisnuit in compozitia produselor de patiserie, blaturi de pizza, biscuiti sau paste, avand rolul de a accelera procesarea industriala.

De asemenea, faina obisnuita contine gluten, o proteina lipicioasa care se gaseste in cereale. Este ingredientul principal folosit in industria de panificatie. Studiile arata ca glutenul te poate face sa te simti fara energie, obosit si declanseaza, frecvent, probleme cu balonarea si digestia.

In comparatie, faina de Konjac nu contine gluten, nu are miros si este ingredientul ideal in orice dieta.

Cadoul pe care www.nosugarshop.ro vi-l face in acest sfarsit de an este mixul de fibre din faina de konjac fara carbohidrati ce poate reprezenta o modalitate de a va bucura de placeri culinare traditionale, dar intr-o varianta sanatoasa cu valori nutritionale optime. Datorita continutul bogat de celuloza, dar si al ingredientelor naturale este ideal pentru copt. Contine numai 1,1 g proteine si 0,7 g grasime este perfect pentru orice dieta (dieta diabeticului, Dukan, Ketogenica, Atkins etc.), iar textura produsului rezultat va fi similara cu cea preparata in mod traditional din faina alba din grau.

Konjac este o radacina comestibila a arborelui cu acelasi nume care creste in indepartata Asie. Este un produs fara gluten, suta la suta natural, care nu provoaca alergii. Se apropie de procentul de zero calorii si este perfect pentru a te mentine in forma, in toate dietele de slabit sau pur si simplu pentru a nu renunta la micile placeri culinare. Taiteii sau pastele facute din faina de Konjac au numai 6 calorii la 100 de grame si glucide asimilabile in valoare de numai 0,5 grame.

Fibra solubila numita gucomanan, principala componenta din Konjac, are proprietatea de a incetini golirea stomacului, astfel incat senzatia de foame se instaleaza mai tarziu. De altfel, European Food Safety Authority - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara recunoaste puterea de slabire a konjacului, tocmai datorita ingredientului sau activ numit glucomannan. Nu este de mirare ca cei mai mari experti in slabit doctor Oz si doctor Dukan recomanda konjac-ul, recunoscand printre efectele consumului sau: blocarea zaharurile si a grasimilor din alimentatie, obtinerea senzatiei de satietate; reglarea glicemiei.

Daca nu o folositi la gatit, puteti dizolva o lingurita de faina de konjac intr-o cana de ceai pe care sa il consumati la un interval de cateva minute. In afara faptului ca stinge pofta de dulce, ofera un sentiment de saturatie (din cauza continutului mare de fibre). Inhiband dorinta de a manca, consumati mai putine calorii si carbohidrati.

Citește și:

Timp de doi ani, magazinul online Nosugarshop.ro v-a indulcit fara zahar. De la acest magazin online v-ati putut face cumparaturi zilnic, alegand dintr-o varietate foarte larga de produse care nu contin nici un gram de zahar: gemuri, compoturi, fructe deshidratate, legume conservate sau uscate, sosuri, uleiuri, ciocolata, napolitane, condimente si esente. Varietatea produselor a fost garantata de cei peste 30 de furnizori, parteneri ai Nosugarshop.ro.

Nosugarshop.ro a fost lansat pe 1 iunie 2013 si a aparut din dorinta a doua tinere antreprenoare de a oferi o lume fara pericole celor cu diabet si tuturor celor care tin la sanatatea lor si care isi doresc o viata mai sanatoasa si mai lunga.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.