Setari Cookie-uri

Cat de important este parul pentru barbati pentru a-i face sa se simta mai atragatori?

Stim cu totii ca frumusetea se afla in ochii celui care priveste, dar ceea ce nu stim este cat de mult cred barbatii ca frumusetea se afla in parul lor.

comunicat de presa:

Potrivit unui studiu reprezentativ efectuat in mediul urban, realizat de catre compania de cercetare de piata GfK Romania, pentru Alpecin Caffeine Shampoo, mai mult de 1 din 3 barbati romani, cu varste cuprinse intre 30-35 de ani, considera ca parul reprezinta o parte importanta a imaginii proprii si in viata lor. Barbatii cu venituri mai mari sunt mai preocupati de parul lor, in timp ce aproape 1 din 3 din barbatii necasatoriti sunt de parere ca pierderea parului le-ar putea afecta relatia cu partenera. Cel mai putin ingrijorati de aspectul lor sunt barbatii divortati, despartiti de partenera sau vaduvi (14%).

Barbatii cu venituri mari sunt de acord intr-o masura usor mai mare decat cei cu venituri mici si medii ca un par sanatos contribuie substantial la increderea de sine si atrage mai mult atentia sexului opus. Exista unii barbati care considera ca a avea un par sanatos este mai important decat a avea o piele fara imperfectiuni.

Citește și:

Ce fac acesti barbati pentru a fi mai atractivi in ochii celor iubite? Se pare ca un par curat este primul obiectiv pe lista. Aproape jumatate dintre barbatii romani (44%) spun ca se spala pe cap de doua ori pe saptamana. Barbatii cu varste cuprinse intre 30 si 35 de ani, fara copii si fara probleme legate de caderea parului se spala cel mai des.

In ciuda faptului ca 46% dintre barbatii din Romania sunt de acord ca pierderea parului este ereditara, Dr. Adolf Klenk, seful departamentului de cercetare al Dr. Wolff Research, a dovedit ca nivelul ridicat de testosteron poate duce la caderea parului. Excesul de testosteron incepe in perioada pubertatii si permite cresterea barbii, pe de o parte, dar si slabirea radacinilor firelor de par de pe scalp, pe de alta.

Dr. Klenk a descoperit formula stiintifica pe baza de cafeina, incorporata in Alpecin Caffeine Shampoo, care reuseste sa opreasca efectele negative ale testosteronului, astfel luptand in mod eficient impotriva caderii parului pe fond genetic. Lipsa energiei cauzata de testosteron este echilibrata cu ajutorul cafeinei. Prin aplicarea locala, cafeina actioneaza acolo unde este nevoie.

Citește și:

Datorita formulei speciale ale produselor Alpecin, substanta activa penetreaza parul si migreaza catre foliculul pilos. Este util de stiut ca 2 minute de spalat cu Alpecin Caffeine Shampoo sunt echivalentul a 50 de cesti de cafea.

Sondajul Alpecin a fost realizat la nivel national, in zonele urbane, pe un esantion reprezentativ.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.