Setari Cookie-uri

Special pentru tenul sensibil: Noua gama Calm - Calmeaza iritatia si roseata pielii

Precum toate produsele noastre, gama Calm include formule de ultima generatie, fara parfum sau alti iritanti si fara coloranti.

comunicat de presa

Special formulate pentru tenul sensibil, intolerant sau cu afectiuni cutanate ce prezinta simptome cum ar fi iritatie sau roseata, produsele din gama Calm sunt o solutie pentru ameliorarea acestora. Precum toate produsele noastre, gama Calm include formule de ultima generatie, fara parfum sau alti iritanti si fara coloranti.

In plus, gama Calm contine un complex de ingrediente dovedite in a ameliora iritatia si roseata, cum ar fi anti iritanti, ingrediente reparatoare si antioxidanti.

CALM REDNESS RELIEF REPAIRING SERUM

De ce este acest produs unic?

Calm Redness Relief Repairing Serum are o formula inovativa, ideala pentru a calma iritatia tenului si a estompa roseata. Contine ingrediente cheie despre care cercetarile in domeniu arata ca reduc factorii ce favorizeaza roseata persistenta si sensibilitatea pielii.

Pentru cine este potrivit acest produs?

Calm Redness Relief Repairing Serum este potrivit oricui are tenul afectat de roseata, sensibilitate si senzatie de disconfort si doreste sa beneficieze de proprietatile antioxidantilor fara a agrava starea pielii. Ideal pentru persoanele care au rozacee sau ten foarte sensibil.

Citește și:

serum

Disponibil in varianta full size: Calm Redness Relief Repairing Serum - 168 lei

CALM REDNESS RELIEF 1% BHA LOTION EXFOLIANT

De ce este acest produs unic?

Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant este o lotiune cu textura lejera, care amelioreaza roseata, punctele negre, porii incarcati si aspectul porilor dilatati. Contine acid salicilic cu un pH ideal pentru ca exfolierea chimica sa aiba loc, exfoliere care amelioreaza aspectul tern si cenusiu al tenului, iar pielea devine mai neteda. Anti iritantii din plante prezenti in formula imbunatatesc aspectul tenului sensibil si iritat, pentru a obtine un ten cu aspect mai sanatos.

Produsul este 100% fara parfum si coloranti si are pH 3,5 – 3,89.

Pentru cine este potrivit acest produs?

Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant este potrivit pentru toate tipurile de ten si pentru persoanele care au ten sensibil, roseata, pori incarcati, textura si culoare neuniforma a pielii.

Citește și:

exfoliant

Disponibil in varianta full size: Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant - 137 lei

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.