Setari Cookie-uri

Cremeria, povestea unei pieli imbracate in complimente

Produse care rasfata si au grija de piele, pe baza de extracte si uleiuri magice, 100% naturale! Create de o farmacista in colaborare cu o echipa de specialisti.

comunicat de presa

Cremeria

A fost odata ca niciodata chiar la tine in oras…

Urbea… Acest regat ciudat, aglomerat, poluat, plin de masini, mii de lumini pulsatile si zgomote asurzitoare. Totusi, e simultan un loc fascinant, viu, seducator si este greu sa-ti imaginezi cum ar fi sa traiesti departe de el.

Pentru fiecare printesa urbana & glam, care traieste in acest regat, echipa noastra de experti a creat produse care rasfata si au grija de piele, pe baza de extracte si uleiuri magice, 100% naturale! Create in colaborare cu o echipa de specialisti.

Despre etichete descifrabile… Povestea Cremeria

Pentru Daniela Mincu, “povestea Cremeria a pornit din nevoia de a avea o crema naturala cu efectele dorite, nevoie pe care am considerat ca o pot acoperi prin cunostinele mele de specialitate, si anume de farmacist. Mi-am dorit sa vin in ajutorul oamenilor cu produse cosmetice fara parabeni si alte substante chimice, care contin de fapt un mix de ingrediente naturale pretioase, alaturi de compusi din plante care au studii clinice de eficacitate. Observ ca ne dezvoltam din ce in ce mai mult cunostintele legate de ingrijire, alimentatie sau orice altceva care ne ajuta sa traim cat mai sanatos si frumos, asadar consider ca persoanele care sunt deschise la un stil de viata ca acesta sunt interesate din ce in ce mai mult si de ingrijirea pielii intr-un mod natural. Este important sa folosim produse a caror eticheta o putem descifra si ar trebui sa folosim ceea ce ne transmite incredere si siguranta. Un produs natural, certificat, iti ofera preventie si calitate fara efecte adverse; cred ca asta ne dorim cu totii!”

O crema naturala Cremeria contine sapte uleiuri naturale, doua unturi hranitoare si ingrediente cu studii de eficacitate

O crema naturala Cremeria contine pe langa cele sapte uleiuri pretioase (baobab, rodie, macadamia, jojoba, susan, migdale, avocado), doua unturi hranitoare(cacao si shea), dar si ingrediente cu studii de eficacitate. Acestea din urma sunt extrase din plante, si ele patrund in straturile profunde ale pielii pentru rezulatete imediate si de durata.

“Sunt complexe si concentrate in ingrediente naturale, inclusiv conservantul este acreditat Ecocert”, ne spune Daniela Mincu, manager Cremeria.

De asemenea, produsele Cremeria au un ambalaj care permite pastrarea intacta a produsului, fiind ambalate in tuburi airless. Ar trebui sa o inlocuim pe cea care nu este fabricata numai din ingrediente naturale pentru ca acum si o crema naturala iti poate oferi efectele dorite imediate si de durata, iar in plus aceasta este noninvaziva.

Afacerea Cremeria a inceput dupa ce Daniela Mincu a gasit formulele ideale pentru o crema cu adevarat benefica

Citește și:

“Am inceput de la nevoia mea de a avea propria gama de produse de ingrijire, in care sa am incredere. Eu stiu ce ofera compozitia, asadar experienta mea de farmacist a fost adunata in aceasta gama numita Cremeria. Odata ce am gasit formulele ideale pentru creme bazate integral pe ingrediente naturale, ei bine, am vrut sa le ofer tuturor femeilor sansa de a le folosi. Si asa am inceput afacerea.

Recomand crema nutritiva Richy Rich, crema de ochi Iris-Istible si serul Sleeping Beauty care contin un ingredient din mar, grau, orz, piersica si ginseng - Pronael Bio Protect. Acest complex actioneaza la nivelul factorilor de mediu prin actiunea puternic antioxidanta, prin protejarea membranei celulare si prin blocarea patrunderii metalelor grele.

Ingredientele sunt procurate de la producatorii recunoscuti in industria cosmetica si distibuitorii acestora, iar toate acestea au certificate de siguranta, calitate si studii clinice de eficacitate

Mai multe detalii pe www.cremeria.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.