Setari Cookie-uri

Vrei sa ai o piele ferma si catilefata? Iata ce sa faci

Orice femeie isi doreste sa aiba o piele catifelata si ferma.

comunicat de presa

piele ferma

Orice femeie isi doreste sa aiba o piele catifelata si ferma. Pentru a obtine rezultatele dorite, poti apela la un singur tratament care imbunatateste calitatea pielii si stimuleaza colagenul prin incalzirea stratului adipos si a tesutului.

Poti incetini aparitia semnelor imbatranirii pielii prin folosirea tratamentului Safyre, care a fost special conceput pentru a trata zona faciala, cat si pe cele corporale.

Cum functioneaza tratamentul pe baza de radiofrecventa?

In ceea ce priveste rejuvenarea faciala, Safyre incalzeste dermul si stimuleaza productia de colagen, provocand o elasticitate imediata si o imbunatatire notabila a calitatii tesutului. Ridurile sunt reduse si pielea devine mai luminoasa si tonifiata.

Daca vrei sa scapi de celulita si sa ai o piele ferma, poti apela cu incredere la acest tratament, intrucat in timpul unei sedinte sunt activate fibrele de elastina si de colagen, ajutand astfel la regenerarea pielii afectate, cat si la reducerea tesutului adipos.

AVANTAJE

Radiofrecventa este una dintre cele mai rapide tehnologii de pe piata. Este o procedura non-invaziva si nedureroasa potrivita pentru toate tipurile de pacienti. Rezultatele oferite de Safyre sunt vizibile inca de la prima sesiune si sunt de lunga durata. Mai mult de atat, acest echipament poate fi combinat cu alte echipamente: Crystile sau Cooltech.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.