Setari Cookie-uri

Sonny Flame s-a lasat In sufletul gol la Hotelul de Gheata pentru noul lui clip

Intr-un decor idilic, chiar in varful muntilor Fagaras, clipul s-a filmat la -20 de grade la Hotelul de Gheata din Balea Lac.

comunicat de presa

Sonny Flame

Cunoscut publicului mai ales datorita hitului international “Havana Lover” (feat. Morris), dar si prin “Jump up” si “Sale el sol”, Sonny Flame lanseaza un nou videoclip, “In sufletul gol”.

Intr-un decor idilic, chiar in varful muntilor Fagaras, clipul s-a filmat la -20 de grade la Hotelul de Gheata din Balea Lac, unde Sonny Flame si frumoasa protagonista, Alina Scarlat, impreuna cu echipa de filmare, au invins vremea neprietenoasa timp de trei zile pentru a finaliza filmarile.

Despre single-ul “In Sufletul Gol”, Sonny Flame marturiseste: “Piesa este o poveste inspirata din realitatea de la noi, care prezinta situatia frecventa de a te refugia in alcool, in urma unei despartiri. Am ales sa filmez videoclipul la Hotelul de Gheata de la Balea Lac, pentru ca era exact locul de care aveam nevoie pentru starea clipului #InSufletulGol. Piesa este produsa de Boier Bibescu, Don Baxter, in colaborare cu Doddy, unul dintre cei mai talentati compozitori cu care am lucrat.”

Cu regia semnata de Claudiu Stan si Richard Stan, clipul ilustreaza momentele dificile prin care trece personajul principal in urma despartirii de iubita lui, fiind urmarit obsesiv de imaginea ei, care apare si dispare din mintea lui precum Fata Morgana.

Citește și:

Link videoclip “In sufletul gol”: https://youtu.be/NsIn1L_1Tdw

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.