Setari Cookie-uri

Spring time

Chiar daca avem senzatia ca noul curent in moda este reprezentat de imaginea unei femei puternice, masculine, ceea ce nu tine insa obligatoriu de tinuta aleasa, adevarul este ca feminitatea si gratia sunt calitati specifice doar femeilor, pe care trebuie sa le pui in evidenta prin stilul si personalitatea ta.

comunicat de presa

VEZI GALERIA FOTO

Sense iti propune, in aceasta primavara, o colectie generoasa, impartita in mai multe capsule, dintre care astazi iti prezentam Spring Time, o alegere excelenta pentru zilele de primavara. Sense este una dintre marcile romanesti cu care ne putem mandri . Vorbind despre articole vestimentare, toti stim ca se pot imparti in categorii clar stabilite: fuste, bluze, pantaloni, rochii... dar fiecare dintre acestea cunoaste o interpretare ulterioara in variate modele, in functie de personalitatea designerului care le creeaza. Mare parte din colectiile Sense sunt gandite de unul dintre cei mai buni designeri din Romania -Andreea Tincu, iar acest aspect este important pentru un brand de moda care construieste un business durabil in tara sa. Daca nu stiai, colectiile Sense sunt produse exclusiv de romani, in jur de 400 de persoane fiind angajate in acest proces de productie complex. Colectiile sunt realizate din materiale foarte calitative, inclusiv matase, cashmire, viscoza, si au finisari deosebite.

Citește și:

Capsula Spring Time are o cromatica fina, in nuante delicate de roz, gri luminos, ivory si accente de negru. Fiecare capsula este actualizata saptamanal cu noutati, pe care te invit sa le descoperi si sa le probezi. Iti va placea rochia powder pink cu reper alb incrustat, la care poti purta sacoul ivory, din acelasi material, un model potrivit pentru serviciu sau intalniri formale. Fustele colectiei sunt conice sau drepte, uni sau cu cu o banda contrast roz. La ele poti asorta o bluza din crep de voal, cu jabou generos si aplicatie pretioasa pe umeri. Volanele vor fi in tendinte in acest nou sezon si le poti purta cu incredere , indiferent daca ai bustul mic sau mare. In magazinele Sense poti gasi bluze cu volane late dar si inguste, daca esti atrasa de moda spanish, insa iti doresti mai putin volum in zona bustului. Volane au fost desenate si la modelul de rochie imprimata, din jersey placut de primavara, confortabil si nu foarte pretentios la purtare.

Citește și:

    Pantalonii culottes sunt obligatorii in garderoba ta noua si, daca nu esti inalta, este preferabil sa ii porti cu toc stiletto. Acestia avantajeaza si persoanele cu solduri late deoarece, fiind largi, nu pun aceasta zona in evidenta. Pot fi alegerea ta si la serviciu, iar designerul Andreea Tincu iti propune combinatia cu sacou din brocart, roz & negru, un material interesant op art, made in Italy.


    Bluzele colectiei
    sunt realizate si din voal de matase, cu top basic in nuanta atunci cand bluza este putin transparenta, sau din jersey cu incrustatie contrast.

    Uni sau print, piesele capsule Spring Time vor fi cu siguranta pe lista ta de shopping in luna femeilor.
    Vino in magazinele Sense ( 16 in toata tara) si bucura-te de Noua colectie Primavara 2016, dar si de promotiile generoase din colectia trecuta. Colectiile sunt disponibile si online, pe www.fashionsense.ro

    Vizionare placuta


    Kudika
    17 Februarie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.