Setari Cookie-uri

Ciorba, aliatul tau din farfurie

Pe langa savoare, ciorba poate actiona ca un adevarat medicament, fiind alimentul care stimuleaza vindecarea in raceli si alte afectiuni.

comunicat de presa:

Ciorba, una dintre cele mai iubite mancaruri romanesti, detine un rol important in alimentatie si aduce o contributie benefica organismului daca este preparata in mod sanatos. Pe langa faptul ca te energizeaza, te incalzeste pe loc si te vindeca atunci cand esti racit/a.

Poate constitui o masa hranitoare, usor digerabila, hidratanta, cu un continut semnificativ de vitamine, minerale, fibre si antioxidanti. Ciorba va castiga calitati curative insemnate daca ii adaugi borsul Vegeta bogat in probiotice, cu un efect excelent pentru sistemul imunitar. Vegeta Bors imbunatateste si intensifica aroma ciorbei, continand legume uscate natural, tarate din cel mai bun grau, porumb si leustean. Nu contine conservanti sau coloranti artificiali, iar gustul sau acru este obtinut prin fermentatie naturala. Ingredientul de baza al borsului sunt taratele de grau care contin vitamine din grupul B, betacaroten, minerale, aminoacizi esentiali si carbohidrati. Pe langa savoare, ciorba poate actiona ca un adevarat medicament, fiind alimentul care stimuleaza vindecarea in raceli si alte afectiuni.

Citește și:

Ciorbele ajuta in preventia bolilor cardiovasculare, antioxidantii prezenti in legumele din borsul Vegeta fiind o solutie pentru diminuarea nivelului ridicat de colesterol. Antioxidantii ii ajuta si pe diabetici in remedierea afectiunilor provocate de nivelul ridicat de zahar din sange.

Lichidul cald ajuta la asimilarea si absorbtia rapida a substantele nutritive, fiind un adjuvant in procesul de digestie. De asemenea, asigura un tranzit intestinal perfect, iar daca esti la cura de slabire, devine principalul tau aliat. Ciorba este potrivita daca vrei sa scazi in greutate pentru ca mare parte din ea reprezinta apa, asa ca te ajuta sa te saturi cu un continut foarte scazut de calorii. Studiile au demonstrat ca atunci cand mananci o ciorba inainte de felul principal, corpul consuma cu 20% mai putine calorii, motivul fiind tocmai acela ca lichidul conduce la o senzatie de satietate.

Citește și:

Un alt avantaj este hidratarea, o portie de ciorba contribuind la cei doi litri de lichide recomandati pentru consumul zilnic. De asemenea, reprezinta o solutie eficienta pentru eliminarea toxinelor din organism cu numeroase beneficii precum detoxifierea sangelui, stimularea circulatiei sangvine sau reducerea inflamatiilor.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.