Setari Cookie-uri

Bonduelle lanseaza prima gama de Legume pentru Supa Crema, deja pregatite la aburi

Legumele pentru Supa crema Bonduelle sunt disponibile in 3 retete cu gusturi deosebite

comunicat de presa:

Bonduelle lanseaza pe piata din Romania o inovatie in materie de preparare a supelor crema, o gama de produse create special pentru a oferi consumatorilor o noua experienta culinara, gama de Legume pentru Supe Crema de la Bonduelle. Noile produse incorporeaza procedeul exclusiv Bonduelle, deja pregatite la aburi, datorita caruia legumele isi pastreaza gustul, proprietatile nutritionale si culoarea, aducand totodata si beneficiul prepararii simple si rapide, in numai 3 minute.

Legumele pentru Supa crema Bonduelle sunt disponibile in 3 retete cu gusturi deosebite: 4 Green Mix, Happy Trio Mix si Sweet Orange Mix, asezonarea dupa propriul gust si imaginatie aducand o multitudine de retete diversificate.

„Dezvoltarea gamei de Legume pentru Supa Crema Bonduelle a venit natural, dorindu-ne sa venim in intampinarea nevoilor consumatorilor. Stilul de viata alert presupune ca si alimentatia noastra sa tina pasul cu acest ritm, dar intr-un mod sanatos. Tocmai de aceea, noile produse Bonduelle reinventeaza supele de acasa, acestea fiind optiunea naturala si practica pentru mese delicioase si nutritive, pe gustul fiecaruia.

Citește și:

Focusul nostru este calitatea si experienta oferite consumatorilor nostri si, astfel, am imbinat in aceste produse tehnologia unica <deja pregatit la aburi>, care asigura pastrarea texturii, a vitaminelor si face ca procedeul de preparare sa fie foarte rapid, alaturi de selectarea atenta a legumelor taiate frumos in bucati mici, exact ca acasa. Toate acestea, pentru ca momentele pretrecute in bucatarie sa fie o experienta placuta.” (Monica Rosu, Head of Marketing and Communications Balkans, Ukraine, Caucasus, Middle Asia).

Supele crema Bonduelle, in combinatii perfect echilibrate de legume proaspete, se prepara in trei pasi simpli:

• Se pun legumele Bonduelle in apa fiarta.

• Se fierb 3 minute.

• Se paseaza legumele cu un blender si se asezoneaza dupa gust.

Noile Legume pentru Supa Crema Bonduelle pot fi sursa de inspiratie culinara de zi cu zi, aducand varietate de gusturi, dar si o parte din necesarul zilnic de nutrienti din legume de calitate, toate acestea intr-o supa delicioasa gata in cateva minute, pentru ca timpul este una dintre cele mai pretioase resurse.

Citește și:

Gama de produse Bonduelle pentru supe crema se gaseste in magazinele din retailul modern: Cora, Carefour si Mega Image, dar si in retailul traditional.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.