Setari Cookie-uri

Vopseaua organica suta la suta este trendul anului 2016! Cantareata Julia Jianu, fana numarul 1

Julia Jianu s-a lasat cucerita de curentul eco al anului 2016 si a ales sa isi coloreze parul prin formule organice profesionale.

comunicat de presa

julia jianu

Julia Jianu s-a lasat cucerita de curentul eco al anului 2016 si a ales sa isi coloreze parul prin formule organice profesionale. Vedeta s-a declarat efectiv indragostita de vopseaua pentru par Natulique, care este compusa din substante naturale in proportie de 99,7 la suta, sanatatea fiind mai presus de orice pentru creatorii acestui concept de infrumusetare.

La nivel mondial, Natulique este partener oficial al celebrului serial istoric "Vikingii", stilistii productiei de televiziune folosind doar aceste produse pentru ca toti actorii sa aiba aspectul de viking autentic.

Vopseaua aleasa de cantareata Julia Jianu, dar si de alte vedete feminine de top si bloggerite, este descrisa de celebrul stilist Dee Corcoran astfel: "Pentru actorii din serialul "Vikingii", aveam nevoie sa obtinem cel mai autentic si natural look posibil. De aceea, am ales sa folosim cea mai organica, naturala si performanta vopsea disponibila".

Citește și:

"Sunt de-a dreptul incantata, fericita si multumita de alegerea facuta de mine. Ii felicit pe cei care au adus acest trend al vopsitului organic suta la suta, in Romania", a declarat Julia Jianu.

Descoperite si distribuite in Romania de Centrul de Frumusete GWS Organic Beauty Center&Spa, brandul de produse Natulique are certificate Ecocert, USDA Organic si Green Salon, ele facand parte din conceptul "Healthy Holistic Beauty".

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.