Setari Cookie-uri

10 lucruri simple care te vor ajuta sa ai o silueta de invidiat! Reguli de aur!

Silueta este o obsesia pentru toate femeile. Ne dorim sa fim suple, sa avem o piele de invidiat, sa stralucim, sa captam atentia tuturor atunci cand intram intr-o camera.

comunicat de presa

Da, asa trebuie sa stea lucrurile. Atunci cand spunem despre o femeie ca este frumoasa, o privim per total si apreciem silueta, atitudinea, sarmul, modul in care se imbraca, modul in care vorbeste.

Desi pare greu de crezut, exista cateva reguli de aur pe care daca le urmam reusim sa ajungem in situatia explicata mai sus. Doctorul Georgeta Vertan, medic medicina generala, competente Scenar si Ozonoterapie in cadrul clinicii Eliade ne spune care sunt cele 10 lucruri simple care ne vor ajuta sa avem o silueta de invidiat!

1. Mergi la somn inainte de ora 22:00
2. Incarca cu energii pozitie ce mananci si ce bei. Nu te gandi ca mancarea X te ingrasa sau ca bautura Y face rau la silueta. Asuma-ti consumul lor si gandeste pozitiv.
3. Trezeste-te cu jumatate de ora mai devreme si fa putin sportul. Sportul este indicat dimineata si total interzis seara.
4. Consuma cat mai multe supe si ceaiuri calde. Sunt de mare ajutorul pentru organismul tau.
5. Gandeste pozitiv, incearca sa te bucuri de fiecare lucru pe care-l ai in viata ta.
6. Nu te incrancena sa obtii totul si nu gandi exclusiv din perspectiva banilor.
7. In jurul pranzului trebuie sa fii vesela, sa ai vibe pozitiv, iar seara trebuie sa o petreci in familie, sa ascultati muzica si sa priviti albumele de familie. Astfel te incarci pozitiv.
8. Accepta ca oamenii vin cu un scop in viata ta si ca atunci cand si-au terminat misiunea pleaca.
9. Nu-ti face un scop din slabit si incearca sa intelegi de ce vrei sa slabesti. Motivul trebuie sa fie uman, nicicum material.
10. Fa-ti timp pentru tine si pentru ceea ce-ti place. Bucura-te de un masaj, de o terapie cu ozon, o sa te relaxeze si o sa-ti ajute organismul sa functioneze la capacitate maxima.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.