Setari Cookie-uri

Tavi Clonda: Nu am rabdare sa o insotesc pe Gabi la shopping, desi ea vine cu mine cand eu am nevoie

Vedetele postului Kanal D, prezentatoarea Gabriela Cristea si sotul sau, muzicianul Tavi Clonda, au gasit solutia perfecta pentru a evita discutiile contradictorii.

comunicat de presa

Tavi Clonda

Vedetele postului Kanal D, prezentatoarea Gabriela Cristea si sotul sau, muzicianul Tavi Clonda, au gasit solutia perfecta pentru a evita discutiile contradictorii ce apar in cupluri atunci cand merg la "shopping". "Am hotarat sa mergem separat la cumparaturi. Gabriela merge cu mine atunci cand este nevoie sa imi achizitionez eu o tinuta noua iar cand este nevoie ca ea sa isi cumpere haine, merge cu o prietena a ei.

Pe scurt, Gabi merge si pentru mine si pentru ea, iar eu merg la shopping doar cand e pentru mine", explica Tavi Clonda. Unul din magazinele preferate ale cantaretului este Cacharel din complexul comercial Baneasa Shopping City. "Iubesc acest brand pentru ca tinutele si accesoriile de aici se potrivesc foarte bine nevoilor mele vestimentare. Imi pot alcatui lejer outfit-uri pentru orice fel de eveniment, de la aparitiile mele in cadrul emisiunii "Te vreau langa tine", la concertele Tavi Clonda Band, la evenimente mondene sau lansari de filme", a mai spus Tavi Clonda.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.