Setari Cookie-uri

Formule NATURALE revolutionare pentru ingrijirea parului

Din dragoste pentru natura si oameni, VivaNatura a cautat dintotdeauna cele mai eficiente si naturale formule, imbunatatind constant calitatea produselor sale.

comunicat de presa

VivaNatura

Cercetatorii VivaNatura au creat produse naturale pentru ingijirea parului: crema cu extract de petrol si plante impotriva caderii parului (excelent produs natural), masca naturala pentru ingrijirea parului, sampoane pentru toate tipurile de par si balsam, naturale si de origine naturala.

Noile formule ale produselor pentru ingrijirea parului imbina intr-o formula revolutionara ingrediente naturale: substante active din plante, uleiuri esentiale, uleiuri presate la rece, extract petrolier si alte ingrediente eficiente compatibile (surfactanti naturali) care sunt nou aparute pe piata internationala a ingredientelor cosmetice.

Gama de ingrijire a parului contine 96-99% substante naturale si de origine naturala, procesate la rece, astfel ca vitaminele, mineralele si antioxidantii isi pastreaza propietatile active.

Pentru ca parul sa devina matasos, cu volum si vitalitate, se folosesc uleiuri naturale, extracte din plante cu efecte benefice specifice asupra firului de par. Noile formule ale sampoanelor fac experienta spalarii mult mai placuta si mai eficienta. Din compozitia produselor nu lipsesc ingredientele active naturale: otet din miere si mere, acid lactic, care sunt agenti de chelare naturali - hranesc firul de par, il hidrateaza si curata depunerile.
Datorita noii formule, sampoanele au o mai mare stabilitate in timp, iar uleiurile esentiale cu rol de parfumare sunt 100% naturale si au efecte antibacteriene, antiseptice.

Gama pentru ingrijirea parului de la VivaNatura cuprinde: Balsam de par, Crema cu extracte naturale si petrol impotriva caderii parului, Masca pentru refacerea si fortifierea firului de par, Sampon antimatreata, Sampon pentru par normal si gras, Sampon pentru par uscat.

Potrivite oricarui tip de par, produsele VivaNatura fortifica podoaba capilara tocmai datorita abundentei de substante naturale active si a lipsei de toxicitate.

Indiferent de caracteristicile parului – drept sau ondulat, rar sau des, subtire sau uscat, vitaminele, acizii grasi esentiali, mineralele din componenta vor actiona in mod eficent, stimuland regenerarea podoabei capilare si fortifierea firului de par.

VivaNatura – eficient, natural, romanesc!

Produsele se pot achizitiona din plafare, magazine naturiste, din reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro.

Pentru mai multe informatii accesati: www.vivanatura.ro sau www.facebook.com/VivaNatura-334877483263356/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.