Brazii de Craciun, replantati de echipa Floria.ro in localitatea Cetateni, Arges

Brazii de Craciun, replantati de echipa Floria.ro in localitatea Cetateni, Arges

Floria.ro, floraria online nr. 1 in Romania si Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente de flori, a plantat in luna martie brazii de Craciun in ghiveci colectati de la clientii care au solicitat serviciul de replantare.

comunicat de presa Retail jobs

Brazii au fost plantati in localitatea Cetateni din judetul Arges in luna martie, perioada optima pentru plantarea lor, dupa ce au fost ridicati in decembrie de la clienti si pastrati peste iarna intr-un depozit cu conditii optime de temperatura si umiditate.

Specialistii ne-au recomandat sa alegem pentru plantare o zona in care brazii sa se poata dezvolta si sa poata creste intr-un mediu natural prietenos, undeva la munte, unde nu ar fi afectati de temperaturi extreme si nici de seceta excesiva in timpul verii. Astfel ca am ales pentru plantare localitatea Cetateni, din judetul Arges, unde brazii se simt deja “acasa”” declara Marina Popescu, Director General Floria.ro.

Serviciul de replantare a brazilor de Craciun a fost lansat in decembrie anul trecut. 10% dintre cei care au ales brazii de Craciun in ghiveci de la Floria.ro au selectat si optiunea de replantare a brazilor.

Cei mai multi dintre clienti au preferat sa planteze ei singuri bradul de Craciun, facand din asta o actiune in familie. Practic, si pentru noi a fost o actiune in familie, pentru ca am facut plantarea brazilor alaturi de echipa Floria.ro. Fiecare brad plantat a fost marcat cu o placuta cu numele clientului care a ales serviciul de replantare, astfel ca acestia pot merge sa isi viziteze bradul de Craciun. Desigur ca toti cei care au ales acest serviciu au primit fotografii cu brazii, cu placutele cu numele lor, o scrisoare si o diploma speciala de “prieten al naturii”” adauga Marina Popescu.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri