Setari Cookie-uri

NovAge sunt anii tai, cei mai frumosi. Poarta-i cu eleganta

De aproape 50 de ani, Oriflame este sinonim cu termenul de expert in ingrijirea pielii.

comunicat de presa

Oriflame

De aproape 50 de ani, Oriflame este sinonim cu termenul de expert in ingrijirea pielii. Astazi, intram intr-o noua era cu gama NovAge, o inovatie cu adevarat revolutionara in stiinta tineretii pielii. Datorita traditiei Oriflame in ingrijirea pielii si a expertizei puternice in domeniul anti-imbatranirii, putem identifica, combate si repara semnele specifice de imbatranire.

In cadrul evenimentului desfasurat pe 6 aprilie, la SOFA World Cusine, invitatii s-au familiarizat cu o noua gama de ingrijire a pielii, ce actioneaza la nivelul semnelor specifice de imbatranire: NovAge.

Editorii de frumusete ai principalelor reviste glossy, bloggeri de lifestyle si frumusete si vedetele au descoperit cele 3 linii ale gamei NovAge. Printre invitati s-au aflat: Alina Eremia, Andreea Raicu, Sonia Argint Ionescu, Giulia Anghelescu, Geanina Ilies, Claudia Pavel, Dana Sota si Alexandra Badoi.

Citește și:

Karolina Georgieva, Director General Oriflame Romania si Stefania Marian, Director de Marketing Oriflame Romania, au vorbit despre gama NovAge si au prezentat inovatiile stiintifice aflate la baza noilor produse dedicate ingrijirii anti-imbatranire.

NovAge este un brand personalizat cu game de ingrijire avansata a pielii, ce actioneaza asupra nevoilor specifice care apar pe parcusul procesului de imbatranire si care pune la baza formulei sale inovatoare extractul de celule stem din plante.

Fiecare rutina specifica NovAge de ingrijire a pielii are la baza inovatii stiintifice, este imbogatita cu tehnologii avansate si extracte naturale de celule stem din plante si se bucura de rezultate demonstrate prin teste clinice.

Alege NovAge Ultimate Lift pentru a reda elasticitatea pielii, NovAge Ecollagen pentru a reduce ridurile sau NovAge True Perfection pentru a amplifica luminozitatea, iar aspectul pielii tale va fi mai aproape de perfectiune.

Citește și:

Ce este extractul de celule stem din plante?

Tehnologia celulelor stem din plante este una dintre cele mai remarcabile inovatii in ingrijirea pielii cu beneficii anti-imbatranire si se regaseste in fiecare gama NovAge. Celulele stem din plante reprezinta o sursa pretioasa a regenerarii eterne in plante. Utilizand ultimele descoperiri in domeniul biotehnologiei, studiem celulele stem din mii de plante, pentru a identifica acele proprietati anti-imbatranire si pentru a izola elementele pretioase cu cel mai puternic efect. Acesta este extractul de celule stem din plante.

NovAge TRUE PERFECTION
O piele terna, deshidratata si pori mariti; acestea sunt simptome care tradeaza un stil de viata agitat si iti arata ca este timpul sa actionezi, pentru a amana aparitia primelor semne de imbatranire. Descopera NovAge True Perfection, gama noastra de ingrijire avansata a pielii, special dezvoltata pentru tinerele femei cu un stil de viata agitat. S-a dovedit clinic faptul ca True Perfection desavarseste pielea, conferindu-i un aspect frumos, hidratat si luminos, cu pori minimizati, indiferent de stilul de viata. Aspectul obosit al tenului si porii mariti pot aparea atunci cand factori precum lipsa somnului, o dieta necorespunzatoare si factori externi de stres duc la acumularea impuritatilor in celulele pielii, incetinind procesul de reinnoire celulara si impiedicand functionarea optima la nivel celular. Gama True Perfection este imbogatita cu doua tehnologii inovatoare – extractul din arbore de matase persan si extractul de celule stem din acai. Impreuna, acestea contribuie la purificarea celulelor din interior, pentru redarea aspectului perfect al pielii si pentru amanarea formarii liniilor fine si ridurilor.

Citește și:

Oriflame

NovAge ECOLLAGEN
Este timpul sa transformi liniile care adauga ani pe chipul tau, cu NovAge Ecollagen – gama noastra de ingrijire avansata a pielii, cu beneficii antirid, ce netezeste si revitalizeaza aspectul tenului. Ecollagen corecteaza semnificativ ridurile, uniformizeaza nuanta si netezeste textura – beneficii dovedite clinic! Tehnologia patentata Tri-Peptide amplifica sinteza de colagen, energia celulara si asigura protectie antioxidanta, in timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimuleaza sinteza de colagen si ii protejeaza integritatea. Vei vedea si simti diferenta prin reducerea semnificativa 3D a ridurilor in lungime, adancime si latime si un ten mai neted, mai catifelat si cu un aspect vizibil improspatat.

NovAge ULTIMATE LIFT
Pierderea fermitatii imbatraneste aspectul fetei. Studiul stiintific AgeReflect™ asupra imbatranirii pielii, desfasurat de Oriflame cu un grup format din 1,000 femei, a demonstrat faptul ca scaderea fermitatii si estomparea conturului fetei adauga ani la varsta perceputa.

Dar acum, poti da timpul inapoi. Iti prezentam NovAge Ultimate Lift, noua noastra gama avansata anti-imbatranire. Ultimate Lift reda fermitatea si supletea in timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trasaturi mai bine definite, riduri vizibil netezite si o elasticitate specifica tineretii.

Gama NovAge Ultimate Lift este imbogatita cu tehnologia noastra revolutionara patentata, AspartoLift, un derivat de aminoacizi. O cauza importanta a pierderii fermitatii este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminueaza capacitatea acestora de a sintetiza elastina. In cadrul studiilor noastre stiintifice, s-a demonstrat faptul ca AspartoLift le reda flexibilitatea.

NovAge Ultimate Lift: o inovatie remarcabila in stiinta fermitatii si liftingului – acum poti da timpul inapoi.

Citește și:

Fiecare dintre cele 3 linii ale gamei NovAge contine cele 6 produse esentiale pentru rutina zilnica de ingrijire a pielii: demachiant, lotiune tonica, crema pentru conturul ochilor, ser, crema de zi si crema de noapte.
Setul NovAge True Perfection costa 179 lei, NovAge Ecollagen este 209 lei, iar NovAge Ultimate Lift 259 lei.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.