Setari Cookie-uri

Programele complementare de ingrijire a pielii din exterior si din interior Clarena Beauty Systems

Principiile de functionare ale Clarena Beauty System se bazeaza pe regimul de viata al japonezilor.

comunicat de presa

Clarena Beauty Systems

Specialistii in frumusete vorbesc in ultima perioada despre necesitatea de a completa utilizarea produselor cosmetice pentru uz extern, cu suplimente nutritive care sa contribuie la frumusetea pielii din interior.

Aceasta abordare holistica a cosmetologiei sta deja la baza unor scheme de tratament dezvoltate in laboratoarele de cercetare ale unor nume de referinta in industrie. Principiile de functionare ale Clarena Beauty System se bazeaza pe regimul de viata al japonezilor. Acestia sunt recunoscuti pentru sanatatea si conditia lor fizica excelenta obtinute printr-un regim de viata riguros in care suplimentele cu substante active naturale joaca un rol esential.

Clarena Beauty System a fost conceput pentru a oferi pielii nutrienti esentiali, atat la exterior, cat si din interior, prin crearea unor suplimente alimentare ce completeaza gamele de cosmetice existente. Astfel, substantele active de care pielea are nevoie sunt asigurate in trei pasi complementari:

Citește și:
  • 1. tratamente realizate in centrele de estetica
  • 2. produse cosmetice pentru rutina zilnica
  • 3. suplimente nutritive

Collagen Clarena Beauty System este programul complet de ingrijire dedicat tenului tern pe care se observa deja primele semne ale imbatranirii. Ca suport al tratamentului cosmetic profesional care contribuie la refacerea fibrelor de colagen, in rutina zilnica de frumusete trebuie sa intre consumul cate unei doze de 100% Certus Collagen Beauty Drink si utilizarea produselor din gama Liposome Certus Collagen Line.

Conform cercetatorilor din cadrul Clarena Independent Research Institute, in 3 saptamani de la inceperea tratamentului, pielea va fi mai elastica si cu un aspect vizibil intinerit.

Hyaluron 3D Clarena Beauty System este conceput pentru a asigura o ingrijire completa pentru tenul uscat si deshidratat. Tratamentele profesionale de hidratare si utilizarea zilnica a gamei Hyaluron 3D sustin nivelul de hidratare a pielii din exterior insa aceasta nu este suficienta pentru o hidratare completa, astfel ca ea are nevoie si de hidratare asigurata din interior. Suplimentele Hyaluron 3D sunt al treilea pas al acestui sistem holistic de ingrijire. Acidul hialuronic in concentratie de 159 mg este incorporat in fibre si stimuleaza regenerarea dermului.

Citește și:

Body Slim Clarena Beauty System este conceput ca un program complet de remodelare corporala.

Mezoterapia cu microace efectuata in centrele de estetica este extrem de eficienta in eliminarea celulitei si a grasimii in exces insa, pentru rezultate maxime, trebuie sa iti hranesti zilnic pielea cu produsele specifice din gama Body Slim. Iar pentru a inhiba absorbtia de grasimi si zahar, tratamentele de slabire trebuie sa fie completate de administrarea suplimentelor Body Slim. Bogate in extracte din plante, acestea vor accentua efectele tratamentelor de slabire. Body Slim este un amestec inovator de extract de cafea verde, alga marina bruna (fucus) si crom, care ajuta la controlarea greutatii corpului si la mentinerea unui nivel adecvat de macronutrienti. Produsul lucreaza prin inhibarea absorbtiei de grasimi si zaharuri si intensifica activitatea metabolica.

Citește și:

Ingrijirea holistica trebuie sa asigure substante active atat prin tratamentele profesionale, prin rutina zilnica de ingrijire, cat si prin suplimentele potrivite. O conditie esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate este combinarea celor trei metode si utilizarea lor cu regularitate.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.