Setari Cookie-uri

Ciocolata si cafeaua verde Gerlinea: noile tale placeri nevinovate

Alege si primavara aceasta dieta Gerlinea potrivita tie.

comunicat de presa

Gerlinea - specialistul tau in controlul greutatii - continua sa te incante prin noutatile sale, ce vin in completarea gamei variate de produse, gusturi si tipuri de pachete, pe care Gerlinea le pune de 20 de ani in slujba dietei echilibrate si sanatoase, pentru o silueta de invidiat.

Gerlinea

Alege si primavara aceasta dieta Gerlinea potrivita tie. Alege sa ai zilnic la indemana o portie delicioasa de sanatate si controlul absolut al greutatii, de la substitutele de masa Gerlinea (noul shake cu ciocolata si noile batoane delicioase in format 3 mese, cu ciocolata delicioasa, cereale si caise), pana la cafeaua revolutionara pentru slabit Pauza de Cafea, cu cafea verde si guarana si la concentratele naturale din plante pentru arderea grasimilor, drenare si detoxifiere.

Produsele Gerlinea sunt bogate in proteine, au 12 vitamine si 11 minerale, compozitia lor sanatoasa fiind reglementatã de legi europene adoptate de Agenþia Europeana pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, in urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienta utilizãrii substituteor de masa bogate in proteine in curele de slãbire.

Citește și:

Gerlinea, expertul european in managementul greutatii tale corporale, te ajuta sa slabesti sau sa iti mentii greutatea ideala printr-un regim de viata echilibrat, sanatos si inteligent.

Controleaza-ti greutatea cu noile substitute sanatoase pentru masa de la Gerlinea:

GERLINEA BATOANE DE CIOCOLATA, INLOCUITOARE DE MASA PENTRU CONTROLUL GREUTATII, CU CEREALE SI CAISE, format 3 mese.

In cadrul unui regim hipocaloric, inlocuirea zilnica a unei mese, cu batoanele dietetice Gerlinéa inlocuitor de masã iti permite sã gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie ca vrei sa iti mentii greutatea, sa slabesti sau sa compensezi un exces culinar.

Descopera noul format pentru 3 mese, hipocaloric, bogat in proteine, cu 12 vitamine si 11 minerale pentru vitalitate si echilibru in dieta si o cantitate optima de glucide si lipide. Continand de 3,5 ori mai multe proteine si de 2 ori mai multe fibre decat batoanele de slabit obisnuite, 2 batoane reprezinta echivalentul caloric si hranitor al unei mese, la numai 241 kcal/masa.

Citește și:

SHAKE HIPOCALORIC DE CIOCOLATA, 150g + SHAKER, 45 lei

Pentru zilele cand esti pe fuga si ai un program extrem de incarcat, alege un inlocuitor de masa hipocaloric, usor de baut oriunde si oricand.

Destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar, noul milk-shake Gerlinea cu aroma de ciocolata, cu zahar si indulcitori si cu shaker inclus este o gustare delicioasa si sanatoasa.

Bogat in proteine, ce contribuie la mentinerea masei muscular, cu 10 vitamine si 9 minerale, shakeul Gerlinea este un savuros, inteligent si accesibil inlocuitor de masa.
Se prepara cu lapte degresat si, pentru variatie, poate fi consumat fie rece, fie incalzit.

Alege solutiile natural Gerlinea pentru pierderea sanatoasa in greutate:

GERLINEA SUPLIMENT CAFEA VERDE SI GUARANA, 31 g, 35,90 lei.

Incearca noul supliment Cafea Verde Guarana Gerlinea (Pause Cafe) este partenerul tau ideal pentru micul dejun zilnic sanatos si in pauzele in care te destinzi, inlocuind cafeaua clasica, obisnuita cu un produs revolutionar.

Produsul contine cafea verde si guarana, utilizata in mod traditional pentru arderea grasimilor in dietele pentru managementul greutatii.

Citește și:

Trei pliculete din suplimentul solubil Gerlinea Cafea Verde – Guarana contin echivalentul in plante uscate a 1000 mg de guarana si 1000 mg de cafea verde.

In functie de gust si de momentul zilei, iti poti prepara aceasta deliciosa bautura solubila cu apa sau cu lapte degresat fierbinte.

CONCENTRATELE DIN PLANTE GERLINEA:

Indiferent daca ti-ai propus sa topesti depozitele de grasimi, sa faci o detoxifiere sau sa scapi de kilogramele in plus, expertul tau in managementul greutatii Gerlinea iti vine in intampinare cu 3 suplimente alimentare concentrate pe baza de plante.

Alege solutiile naturale si extrem de eficiente de slabit: Gerlinea Ardere Grasimi, 500ml, de detoxifiere: Gerlinea Detoxifiant 7 zile, 300ml, ca si pentru eliminarea apei in exces din organism si slabirea in cm in zonele afectate: Gerlinea Aqua Drainer Express, 500ml.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.