comunicat de presa:

Fasolea verde pastai: 5 motive sa o consumam

Bunge Prio, producatorul cunoscutei marci Unisol, lanseaza Unisol bun in prajituri, un produs unic pe piata din Romania, care aduce noutatea in retetele dulci, preparate cu ulei, ale romanilor, inainte de sarbatorile de Paste. Uleiul de floarea-soarelui de calitate superioara, imbogatit cu gust de unt, devine astfel aliatul oricarei gospodine si fiecarui iubitor de dulce, imbogatind gustul unei varietati de prajituri, chiar si in perioadele de post.

Atunci cand ne uitam la preferintele alimentare, 63% dintre romani prefera dulciurile*, acestea fiind nelipsite din meniul lor saptamanal. Prajiturile facute in casa sunt in topul preferintelor, apreciate pentru gustul autentic, oferit de ingredientele naturale, selectate in functie de specificul retetelor.

Ulei de calitate superioara, pentru deserturi mai gustoase

Cu o traditie de peste 10 ani, Unisol este prima marca de ulei de prima presa de floarea-soarelui din Romania.

Unisol continua sa sustina categoria de ulei, incurajand folosirea ingredientelor naturale care dau gust si savoare mancarurilor preparate in casa. Noul produs, Unisol bun in prajituri, creeaza o noua oportunitate de consum a uleiului, fiind ideal pentru prepararea a numeroase tipuri de deserturi: cozonac, chec, briose, cornulete, biscuiti sau torturi, chiar si retete de post.

Pentru a pastra intacte proprietatile si gustul, produsul este imbuteliat in ambalaj de sticla de 0.5L, cantitate suficienta pentru aproximativ doua retete, iar capacul dublu cu picurator, dozeaza curgerea uleiului, pentru o utilizare mai usoara.

Reteta rapida de prajitura cu gem
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: