Setari Cookie-uri

Deschiderea unui nou sediu Futura Gym in centrul capitalei

Descopera prototipul unui stil de viata sanatos!

comunicat de presa

Un nou sediu Futura Gym s-a deschis in luna aprilie, in Bucuresti, pe B-dul Decebal, Str. Rodiei, nr. 29, militand in continuare pentru un regim de viata echilibrat si sanatos. Misiunea echipei este de a reduce nivelul de stres al vietii cotidiene, prin servicii elaborate de nutritie, sport si relaxare.

Inaugurarea sediului va avea loc pe 26 aprilie 2016, incepand cu orele 19:00. In cadrul evenimentului de inaugurare, vor avea loc demonstratii de fitness si aerobic, discutii si prezentari despre serviciile Futura Gym si al parteneriilor nostrii, iar muzica va fi asigurata de Dj Teho. Invitatii vor putea participa la tombola organizata impreuna cu sponsorii nostri de la Decathlon Pallady (Domyos), Himalaya Herbals, NativeBox.ro si SLOOP.

Noul concept realizat de trainer-ul Alexander Florescu cuprinde 2 etaje dedicate sportului si starii de bine, aducand beneficii pe mai multe zone de interes. In noua locatie Futura Gym, clientii vor beneficia de sedinte de Personal Training, Functional Training, Cardio, Fitness, TRX Power, Nutritie, dar si de cursuri de Aerobic Step, Kangoo Jumps, Dansuri, Yoga, Pilates si Masaj alaturi de unii dintre cei mai buni instructori din domeniu. Iar surpriza care o aduce Alexander Florescu cu ocazia deschiderii acestei nou sali de fitness, este dedicata viitoarelor mamici care vor putea beneficia de cursurile de „Gimnastica pentru Gravide”.

Citește și:

Alexander Florescu, este fost jucator de tenis de camp, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport si al scolii de Fitness Scandinavia, actual antrenor al echipei de polo Dinamo. In 2008 a ales sa isi transforme visul in realitate, si sa ajute oamenii sa isi schimbe modul de viata prin sport si a pus bazele propriei sali de sport in zona Pantelimon, iar in 2015 a inaugurat al doilea sediu in Militari. Ca antrenor de fitness a urmarit sa implementeze un stil de viata sanatos atat personelor care calca pragul Futura Gym cat si celor din afara si sa fie un bun model de urmat in activitatea sportiva. Pentru el a fi antrenor inseamna pasiune, munca, perseverenta, seriozitate, putere si creativitate.
Echipa de antrenori & specialisti Futura Gym, formata din Alexander Florescu, Alex Cristi, Robert Serea si Alexandra Dandea, te asteapta sa descoperi prototipul unui stil de viata sanatos!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.