Setari Cookie-uri

Amway Home: curatare impecabila si haine stralucitoare cu detergentul concentrat pentru rufe SA8 Premium

Spalarea rufelor nu mai reprezinta o grija pentru gospodinele care utilizeaza produsele Amway.

comunicat de presa

SA8 Premium

Cu ajutorul detergentului concentrat SA8 Premium de la Amway, rufele sunt curatate in profunzime, fiind eliminate chiar si cele mai dificile pete de grasime. In plus, detergentul contine numai ingrediente de curatare biodegradabile, oxigen activ si bioenzime, pentru o curatare exceptionala, fara a afecta mediul inconjurator.

Detergentul concentrat pentru rufe SA8 Premium curata eficient la toate temperaturile, de la 30°C la 95°C, si poate fi folosit in conditii de siguranta pe rufele albe si pe majoritatea rufelor colorate. Acesta contine aditivi de inalbire si dedurizanti naturali ai apei care se dizolva rapid si incep sa actioneze imediat asupra murdariei si a petelor dificile. Hainele devin curate, stralucitoare, moi la atingere si au un miros proaspat.

Sfaturi pentru o curatare eficienta a hainelor cu detergentul SA8:

Citește și:
  • Sortati mai intai rufele pe culori, tesaturi si nivel de profunzime a murdariei
  • Evitati umplerea peste limita a masinii de spalat
  • Selectati temperatura apei – folositi intotdeauna apa la temperatura cea mai ridicata recomandata

Nu este necesara inalbirea separata, deoarece SA8 contine un inalbitor pe baza de oxigen activ.

Gama de produse Amway Home este special creata pentru ingrijirea si curatarea suprafetelor din locuinta, a vaselor si a rufelor, avand la baza BIOQUEST FORMULA, o combinatie unica de ingrediente obtinute natural, care nu dauneaza mediului inconjurator.

Formulele produselor AMWAY HOME au fost testate dermatologic si este atestat faptul ca sunt sigure si delicate pentru piele, fara a cauza alergii sau iritatii. Acestea contin un procentaj ridicat de ingrediente active, in loc de aditivi sau apa, pentru a oferi un raport excelent calitate-pret.

Citește și:

Toate produsele de intretinere a locuintei AMWAY HOME sunt comercializate exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway din Romania. Gasiti mai multe informatii despre produse si optiunile de cumparare, precum si oportunitatile de business Amway accesand website-ul companiei: https://www.amway.ro/.

Pentru mai multe informatii despre gama inovatoare de produse Amway de ingrijire a locuintei, vizitati: www.amway.ro/locuintsa.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.