Setari Cookie-uri

Chic Ville lanseaza Royal - colectia exclusivista de ceramica pentru arta mesei si seturi de ceai

Chic Ville anunta lansarea unei noi colectii de piese pentru arta mesei si seturi de ceai din ceramica fina inspirata de printesa Catherine de Braganza.

comunicat de presa

Chic Ville

Reteaua de magazine de decoratiuni interioare Chic Ville anunta lansarea unei noi colectii de piese pentru arta mesei si seturi de ceai din ceramica fina. Colectia este inspirata de printesa Catherine de Braganza, cunoscuta drept ”printesa ceaiului” pentru introducerea acestui ritual in Europa, la finalul secolului XVII. Intitulata colectia Royal, aceasta cuprinde atat seturi de cesti pentru ceai si cafea, cat si farfurii cu aspect antichizat, realizate in intregime din ceramica fina.

”Inca de la lansarea sa, Chic Ville a sustinut interesul pentru arta ceaiului si a cultivat pasiunile clientilor sai aducand seturi diverse si pretioase, menite sa contribuie la aceasta experienta culturala din ce in ce mai des intalnita si la noi in tara. Anul acesta, ne desavarsim portofoliul de produse destinate ceaiului cu o colectie exclusivista, inspirata din piesele utilizate de marea regina a ceaiului, Catherine de Braganza. Colectia Royal ajunge in portofoliul Chic Ville pentru a raspunde si unei tendinte din ce in ce mai accentuate de piese de vesela fina, pe care o intalnim printre clientii nostri. Astfel, in 2015, peste 20% din volumul vanzarilor din magazinele Chic Ville au reprezentat produse destinate artei mesei, ceea ce ne face sa realizam ca romanii sunt din ce in ce mai interesati de acest ritual”, a declarat Liana Deac, Product Manager Chic Ville.

Citește și:

Seturile de ceai si de cafea reprezinta una dintre cele mai populare categorii de produse din portofoliul Chic Ville, luand in considerare ca 3 din 5 clienti ai Chic Ville achizitioneaza produse din aceasta categorie pentru ei insisi, dar mai ales pentru cadouri pretioase. Bugetul mediu investit de acestia pentru astfel de produse a evoluat anual, astfel incat, in prezent, acesta se ridica la 150 lei. Colectia Royal va fi disponibila pasionatilor de ceramica fina la preturi competitive; astfel, pentru un set de farfurii, clientii vor plati intre 180 si 400 de lei, iar pentru un set de 6 cesti si farfurii pentru ceai sau cafea, bugetul alocat de acestia va fi de aproximativ 200 de lei.

Colectia Royal, inspirata de curtea unei printese, in exclusivitate la Chic Ville

Fie ca vorbim de o curte imparateasca sau de un apartament intr-un bloc cu 10 etaje, pentru fiecare dintre noi, acasa e un mic regat. Asa ca, anul acesta, Chic Ville si-a propus sa ofere clientilor sai o colectie exclusivista, descendenta directa a marilor ritualuri de la curtea reginei Catherine de Braganza, cunoscuta drept ”regina ceaiului” in Europa pentru introducerea acestui obicei la curtea sa.

Citește și:

Chic Ville

Cu forme placute, subtile, colectia este inspirata direct din dichisurile unei curti regale: farfuriile delicate in culori subtile (roz discret si crem cu accent vintage) imbogatesc o masa festiva plina de flori si de alte detalii atent alese: servetele, inele de servetele, sfesnice cu lumanari sau alte decoratiuni destinate mesei. De asemenea, vesela in culori neutre de crem este extrem de versatila si asteapta sa fie reinventata, pentru a fi integrata intr-un design din zilele noastre. Ne gandim la o masa cu accente metalice, cu suport etajat pentru prajituri, sfesnice, inele de servetele sau la o masa vintage, cu elemente rustice, unde vor domina detaliile peste care timpul si-a lasat amprenta.

Pe langa seturile de farfurii regale, colectia cuprinde si seturi de cesti pentru cafea. Culorile colectiei variaza de la nuante indraznete precum turcoaz sau magenta la clasicul set crem cu aspect antichizat. Clientii pot alege aceste seturi de 6 cesti cu farfurioare pentru a le asorta cu ceainice, iar aici ii invitam sa aleaga din cele peste 60 de modele de ceainice pe care Chic Ville le ofera. Alaturi de ceainic si de cesti, tavile si servetelele asortate vor veni in completarea cadoului perfect de onomastici, zile de nastere sau de casa noua.

Citește și:

Pentru iubitorii de ceai, colectia contine si cesti mari, cu un picior delicat care inspira visare. Cestile sunt disponibile in culori proaspete, precum portocaliu coral si turcoaz, sau discrete, precum cremul vintage. Aceste cani sunt preferatele clientilor, mai ales pentru ca ofera posibilitatea de a combina culorile intre ele si isi pot completa seturile intr-un mod ludic, care sa atraga atentia vizitatorilor.

Despre Chic Ville

Chic Ville este reteaua de magazine de decoratiuni interioare ce pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse, de la decoratiuni cu un aer clasic, vintage, pana la cele cu un aspect industrial contemporan, pentru toate interioarele Chic si pentru cei care apreciaza cadourile Chic.
Printre cele 9.500 de tipuri de produse aflate in oferta Chic Ville se afla piese de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticla, ceramica, cele mai interesante accesorii pentru arta mesei, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative si cadouri sau suveniruri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.