Setari Cookie-uri

Waterbike aduce in Romania conceptul inovator de Aquabiking

WATERBIKE, lider mondial in aquabiking-ul individual in cabina privata, continua strategia de extindere si deschide primul centru de Aquabiking si in Romania.

comunicat de presa

aquabiking

Cu peste 700 masini ce opereaza in Franta si in strainatate, cu o experienta de mai mult de un milion de ore de functionare si aproape 200 000 de clienti, WATERBIKE, lider mondial in aquabiking-ul individual in cabina privata, continua strategia de extindere si deschide primul centru de Aquabiking si in Romania.

Propunand o activitate fizica blanda pentru articulatii, eficienta si relaxanta, acest tip de sport poate fi practicat de orice persoana indiferent de sex, varsta (se recomanda, totusi, o varsta minima de 16 ani). Dupa o sesiune, femeile pot reveni la viata activa, in continuare impecabil coafate si machiate, insa mult mai relaxate si linistite. Conceptul se adreseaza in egala masura si sportivilor de performanta, femeilor insarcinate, persoanelor in varsta, persoanelor supraponderale si cu mobilitate redusa, aquabiking-ul fiind un exercitiu potrivit pentru fazele de recuperare, dar si pentru cele de intretinere a capacitatilor cardiovasculare si a tonifierii musculare. Pentru barbati, dar si pentru femeile curajoase, WATERBIKE a adus o provocare - conceptul de WaterRUN, adica o banda motorizata ce intruneste avantajele jogging-ului, dar care nu afecteaza articulatiile.

Citește și:

Gabriela Beta, cea care a adus WATERBIKE in Romania: „In urma cu un an, dupa primele vizite intr-un centru de WATERBIKE din Paris, mi-am propus sa-l aduc mai aproape de casa. Mai mult decat beneficiile miscarii in apa, m-a fascinat faptul ca am intalnit un loc ce are in grija intreaga stare de spirit. WATERBIKE este mult mai mult decat o bicicleta de apa, este un spatiu de wellness, fitness si infrumusetare, o pauza de relaxare si recapatare a formei fizice. Am pornit la drum cu incredere ca acest proiect va prinde aripi si ma bucur ca, dupa 15 ani dedicati multinationalelor, am sansa sa devin promotorul Aquabiking-ului individual in Romania.”

Sedintele pot fi realizate in cabine individuale - timp in care se pot urmari programele video special concepute de profesionisti in domeniul ghidarii sportive, se poate asculta muzica, lectura sau vorbi la telefon. Centrul WATERBIKE Caranfil este deschis de luni pana duminica pentru sesiuni de Aquabiking si este echipat cu 5 cabine individuale, apa fiind schimbata dupa fiecare utilizare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.