Setari Cookie-uri

Tu stii care este cea mai frecventa afectiune dentara?

92% din adultii cu varste cuprinse intre 20 si 64 de ani au cel putin o carie.

comunicat de presa

92% din adultii cu varste cuprinse intre 20 si 64 de ani au cel putin o carie. Cifra este impresionanta, fara indoiala, insa nu este tot. Si copiii sunt afectati, chiar in mare masura, de problemele stomatologice, deoarece debutul unei carii poate avea loc oricand dupa eruptia dintilor, adica dupa varsta de 6-9 luni.

In acest context, este esentiala ingrijirea corespunzatoare a danturii, mai ales ca romanii sunt codasi la capitolul igiena orala. Potrivit unui studiu recent , folosim anual doar doua tuburi de pasta de dinti, iar periuta o schimbam la 1,5 ani. In mediul rural, o periuta de dinti este folosita chiar si 10 ani, in conditiile in care recomandarile stomatologilor sunt ca aceasta sa fie schimbata de cel putin doua ori pe an.

Iar cand igiena orala da gres, dar nu doar in acest caz, intervin medicii. Clinica TRIDENT, cu o vechime de 12 ani, este primul centru stomatologic ce are o echipa de medici specializati pe fiecare etapa de tratament, astfel incat pacientii sa beneficieze de o ingrijire de inalta calitate. De la inceputul acestei luni, activitatea se desfasoara intr-un sediu nou, in cartierul Cotroceni, pe str. Louis Pasteur, nr. 1a, sector 5. Aici pacientii pot beneficia de ingrijire de specialitate la cele mai inalte standarde avand in vedere investitia de peste doua milioane de euro in noul sediu.

Clinica detine un bloc operator cu doua sali, ceea ce face posibila tratarea celor mai dificile afectiuni dentare intr-un spatiu ultraperformant. In afara de blocul operator, in clinica activitatea de tratament se desfasoara in 9 cabinete individuale, iar copiii sunt tratati intr-un cabinet special conceput pentru ei. Astfel, micutii au acces la tratamente stomatologice performante, intr-un cadru adecvat varstei si intr-o atmosfera prietenoasa, toate acestea diminuand disconfortul pe care micii pacienti il simt la intalnirile cu medicii stomatologi.

“Suntem ghidati de profesionalism si ne dorim pentru pacientii nostri un loc de calitate si cei mai buni medici, atat la nivel profesional, cat si uman”, a declarat Dr. Florin Lazarescu, director asociat Trident Dental.

De asemenea, noua Clinica TRIDENT beneficiaza de locuri de parcare special pentru toti pacientii. Centrul TRIDENT este singurul spatiu din Bucuresti construit cu functionalitate – clinica medicala, respectand toate normele de protectie pentru pacient in caz de incendiu, curtemur sau alte pericole. Mai multe detalii gasiti pe www.clinicatrident.ro sau pe https://www.facebook.com/clinica.trident.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.