Setari Cookie-uri

Amway prezinta noua gama de produse de ingrijire pentru barbati

Barbieritul si rutina zilnica de ingrijire se transforma intr-o experienta deosebita, cu produsele din colectia HYMM pentru barbati.

comunicat de presa

colectia Hymm pentru barbati

Amway anunta lansarea noii game HYMM pentru barbati, o colectie de produse ale caror formule sunt testate dermatologic, avand in compozitie ingrediente botanice. Astfel, barbatii se pot bucura de un adevarat ritual reconfortant de ingrijire zilnica pentru fata si corp, iar barbieritul se va transforma intr-o activitate placuta si eficienta.

Cu ajutorul produselor din colectia HYMM for Men de la Amway, barbatii vor beneficia de experienta unui barbierit confortabil, al carui rezultat este o piele fina, fara iritatii. Intreaga colectie este bazata pe ingrediente precum Aloe Vera, vitamina E si musetel, iar fiecare produs contine cate un ingredient special, care ii confera eficienta si unicitate: gelul de barbierit HYMM are la baza extractul din seminte de fenicul, ce ajuta la calmarea pielii; extractul din menta acvatica si minerale marine din samponul 2 in 1 pentru par si corp HYMM asigura o ingrijire completa si un parfum proaspat; deodorantul roll-on HYMM fara aluminiu contine extract din frunze de salvie, cunoscuta pentru proprietatile de combatere a mirosurilor neplacute, datorita efectului sau antimicrobian.

Produsele HYMM for Men se evidentiaza prin arome proaspete, curate, specifice barbatului modern, care se regasesc exclusiv in aceasta colectie. Parfumurile contin note de varf precum bergamota, lamaie, mar, clementina, grepfrut, acorduri de ceai, note de mijloc precum iasomie, tonuri acvatice, lacramioare si tonuri de baza din lemn de cedru, mosc si chihlimbar.

Citește și:

Colectia Hymm for men de la Amway cuprinde:

Gel de barbierit, 150 ml Hymm

Vizibilitate buna pentru un rezultat precis: datorita texturii sale translucide, gelul de barbierit este produsulideal pentru a obtine un barbierit impecabil sau o barba cu un contur perfect. Gelul are la baza extractul din seminte de fenicul, care contine numeroase uleiuri esentiale cu efect de calmare a pielii. Formula include agenti de umectare, ce inmoaie firele de par de pe barbie, pentru un barbierit mai usor.

Barbieritul nu a fost niciodata atat de simplu!

Lotiune dupa ras, 100 ml

Formula calmanta, cu un parfum proaspat, unic: lotiunea dupa ras transforma barbieritul de dimineata intr-un ritual extrem de placut. Formula speciala cu extract de aloe vera, vitamina E si alantoina calmeaza si hidrateaza tenul. Formula nu contine ingrediente grele sau uleioase, se absoarbe rapid si nu creeaza senzatia de ten gras.

Citește și:

Deodorant roll-on, 100 ml

Cu noul deodorant roll-on veti face fata cu incredere oricarei zile. Formula sa contine extract din frunze de salvie, cunoscuta pentru proprietatile de combatere a mirosurilor neplacute, datorita efectului sau antimicrobian. Deodorantul se aplica si se usuca rapid, fara a lasa urme albe sau galbene pe imbracaminte, nu contine saruri de aluminiu, lasand epiderma sa respire in mod natural.

Sampon 2 in 1 pentru par si corp, 250 ml Amway

O solutie pentru fiecare barbat: samponul 2 in 1 pentru par si corp curata impecabil, oferindu-va in acelasi timp o stare generala de bine. Formula contine extract din menta acvatica si minerale marine cu efect de curatare a corpului si a parului, lasand un parfum placut pe piele si un aspect sanatos si ingrijit al parului.


Aparat de ras cu 5 lame

O piele ingrijita dintr-o singura miscare: aparatul de ras de inalta calitate, cu 5 lame, se adapteaza oricarui contur al fetei, este usor de manevrat datorita manerului din cauciuc si asigura un barbierit precis. Este prevazut cu un buton functional pentru schimbarea rapida a lamelor, iar componenta speciala de tuns perciunii, barbisonul si zona de sub nas contine o grila pentru un plus de siguranta in timpul barbieritului. Este dotat cu o banda lubrifianta impregnata cu vitamina E si aloe vera, care faciliteaza alunecarea lamei pe piele, pentru un confort maxim in timpul barbieritului.

Citește și:

Lame de rezerva, 4 buc./set

Pentru o performanta de top: noul sistem cu 5 lame permite taierea chiar si a celor mai mici fire de par, cu mai putina presiune, pentru un barbierit mai confortabil si mai putin iritant. Grila de protectie intinde epiderma, pregatind firele de par pentru barbierit. Lama de tuns va ajuta sa aranjati perfect perciunii, barbisonul si mustata.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.amway.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.