Setari Cookie-uri

Roboti in actiune, responsabilitate sociala si educatie alternativa in Baneasa Shopping City

Incepand cu 21 mai pana pe 11 iunie, Baneasa Shopping City si-a indreptat atentia catre cei mici, creand pentru ei o experienta distractiva si memorabila.

comunicat de presa

Expozitia Imaginatiei

Incepand cu 21 mai pana pe 11 iunie, Baneasa Shopping City si-a indreptat atentia catre cei mici, creand pentru ei o experienta distractiva si memorabila. In cadrul Expozitiei Imaginatiei prezenta in toata aceasta perioada in foaierul Grand Cinema & More, sunt expuse constructii si instalitii realizate de copii cu varste intre 6 si 13 ani, din caramizi LEGO, materializate din imaginatia acestora, iar holurile din Baneasa Shopping City rasuna a veselie cu ocazia activitatilor special gandite pentru cei mici.

Baneasa Shopping City sustine educatia alternativa, iar prin Expozitia Imaginatiei, Roboti in actiune, Orasul Eco, promoveaza si premiaza creativitatea si invatarea prin joaca. Prezenti si pe 1 Iunie, Robotii in actiune vor fi, cu siguranta, una dintre atractiile principale. Copiii se vor intalni cu echipa de Robotica Autovortex care a castigat un loc pe podium la Concursul Mondial de Robotica din Statele Unite si impreuna vor manevra robotii Oposum si Felix in intreceri “sportive”. Orasul Eco este un proiect de grup, toti copii sunt invitati sa participe la construirea unui oras facut in intregime din materiale reciclabile. Sub indrumare, pe langa constructia cladirilor, copiii vor crea si copaci, garaje si parcare pentru masini, strazi, turnuri, etc, iar la sfarsit, toti cei implicati vor primi o diploma de architect.

“Ne dorim ca imaginatia fara limite a copiilor sa fie descoperita si incurajata. Sustinem educatia alternativa prin activitati dedicate care permit descoperirea unor noi cunostinte din arii diferite – design, arhitectura, tehnologie, inginerie, stiinta si matematica intr-un mod distractiv, practic si atragator pentru cei mici. In plus prin Expozitia Imaginatiei, ne-am dorit sa cream in Baneasa Shopping City un cadru in care copiii sa dezvolte abilitati de colaborare si comunicare si sa le premiem gandirea creativa.” Declara Alexandru Bogdan, Director de Marketing Baneasa Developments

”Constructiile din caramizi LEGO reprezinta mai mult decat o simpla joaca. Invatand despre aparate, parghii, scripete, roti, axuri, copiii inteleg mai multe despre energie, forta, miscare, structuri si principii stiintifice. Folosindu-se de caramizi LEGO, copiii au sansa de a lucra ca ingineri si oamenii de stiinta pentru a cauta raspunsuri si solutii creative. In plus, imbunatateste comunicarea, colaborarea si spiritul de echipa.” declara Adi Popescu facilitator si trainer LEGO Education.

Citește și:

Despre Expozitia Imaginatiei:

Copii cu varste intre 6 si 13 ani s-au organizat in echipe si si-au inscris proiectele pe www.expozitiaimaginatiei.ro , pentru a rescrie impreuna Abecedarul Imaginatiei.

Premiul publicului va fi rasplatit cu o consola de jocuri PS4 Sony pentru fiecare membru al echipei, premiul creativitatii le va aduce cate un set creativ Caran D’Ache, premiul inovatiei va oferi echipei cate un Ipad Mini 4, iar marele premiu va fi o excursie de cinci zile pentru intreaga echipa la Legoland Germania.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.