Cu o traditie de peste 125 de ani Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.
comunicat de presa:
Brutariile Paul extind gama de deserturi cu patru retete noi de eclere adaptate sezonului cald. Eclerele cu caramel sarat, capsuni si frisca, zmeura si frisca si cu lamaie aduc si mai multa savoare gamei cu arome existente: cu ciocolata, vanilie si cafea. Noile retete au fost pregatite de maestrii patiseri de la Paul pentru clientii in cautare de gusturi sofisticate, dar in acelasi timp usoare si delicioase, pentru pauzele de rasfat sau evenimentele speciale.
„Prin extinderea gamei de eclere de la Paul continuam strategia noastra privind diversificarea gamei de patiserie din brutarii. Meniul nostru este cunoscut deja pentru faimoasele deserturi, iar eclerele se disting printr-un foietaj delicat, cu diferite umpluturi, adaptate preferintelor clientilor nostri si ocaziilor de consum. Speram ca noile eclere vor fi indragite de clientii nostri si vor incununa cu succes pauzele de rasfat ale fiecaruia”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Dana Nălbaru se reinventează cu o brutărie artizanală și angajează tineri pasionați: Salariu atractiv...
- Oana Roman, nemulțumită după ce a plătit 70 de lei la supermarket. Ce a cumpărat vedeta: S-a ajuns prea departe cu prețurile
- Sezamo redefinește experiența cumpărăturilor alimentare online și scurtează timpul de livrare
Gama completa de eclere va fi disponibila in toate brutariile Paul pana pe 24 iulie 2016. Clientii vor beneficia si de o oferta speciala: la doua eclere cumparate vor primi unul din partea casei.
Mai multe informatii despre brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.