Setari Cookie-uri

SYOSS CERAMIDE COMPLEX, par de 10 ori mai puternic

Cu noul SYOSS CERAMIDE COMPLEX parul este de 10 ori mai puternic si coafura se mentine pana la 48 de ore

comunicat de presa:

Una din trei femei se confrunta cu problema parului uscat si fragil, problema aparuta in special din cauza spalarii frecvente si neadecvate, a utilizarii feonului, a placii sau ondulatorului si a altor actiuni prin care parul pierde din proteinele de keratina, responsabile de rezistenta si frumusetea sa. Pentru evitarea unor astfel de probleme si pentru a-l pastra puternic si frumos, parul are nevoie de atentie speciala.

Noua gama SYOSS CERAMIDE COMPLEX ii ofera fibrei capilare exact ingrijirea de care are nevoie, printr-o formula pe baza de ceramide si keratina, care face parul de 10 ori mai puternic*. De asemenea, noua formula ajuta parul fragil si atunci cand vine vorba de styling. Gama de styling Ceramide Complex cu efect anti-rupere intareste parul si contribuie la mentinerea coafurii pana la 48 de ore.

Citește și:

Fiecare femeie merita un par frumos si sanatos, dar utilizarea repetata a uscatorului sau a placii de par poate deteriora parul, care devine fragil si fara vlaga. Tocmai de aceea noul SYOSS CERAMIDE COMPLEX intareste fibra capilara de la radacina pana la varf prin complexul de keratina-ceramide. Acestea sunt lipide esentiale care fortifica firul de par si impiedica uscarea si ruperea acestuia. Ceramidele sintetice au o concentratie mai mare decat cele naturale, proprii firului de par, si imbunatatesc instant rezistenta si aspectul acestuia.

Samponul, balsamul si tratamentul din noua gama SYOSS CERAMIDE COMPLEX fortifica parul in moduri diferite.

Cand vine vorba de produse de styling, una din doua femei cauta produse care au ca efect fortificarea parului, iar SYOSS CERAMIDE COMPLEX este solutia ideala. Sistemul robust cu polimeri din fixativ si din spuma intareste parul, facandu-l cu pana 100% mai puternic, oferind coafurii o rezistenta de pana la 48 de ore, chiar si atunci cand este aceasta este expusa la agresiunea factorilor externi. Acum toata lumea poate avea un par puternic si sanatos si un stil care dureaza!

Citește și:

Gama SYOSS CERAMIDE COMPLEX este deja disponibila la raft, fiind formata din urmatoarele produse:

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Sampon, 500 ml pret recomandat 17,59 lei si 300m pret recomandat 11,89 lei

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.