Setari Cookie-uri

Explozia de fructe din noul XS Dragon Fruit va incarca ziua cu energie

Raspanditi buna dispozitie de dimineata pana seara, cu noua bautura energizanta XS de la Amway

comunicat de presa:

Putini dintre noi isi incep dimineata bine dispusi, dupa ce au apasat de cateva ori butonul de „snooze”. De multe ori ne trezim obositi, fara a avea un motiv anume. Special pentru cei care au nevoie de un plus de energie dimineata si care doresc sa profite la maximum de oportunitatile fiecarei zile, gama de bauturi energizante XS de la Amway s-a imbogatit cu un nou sortiment. Noul XS Power Drink Dragon Fruit reprezinta sursa ideala de energie pozitiva si dinamism, iar amestecul revigorant de fructe si aroma naturala a fructului de dragon va vor ajuta sa va simtiti bine in orice moment al zilei.

XS Power Drink contine 25% suc din concentrat de fructe, vitamina C, iar continutul redus de carbonati il face o optiune excelenta pentru a va incepe ziua plini de energie si pentru a va racori pe parcursul zilei. Concentratia ridicata de vitamina B, ingredientul exclusiv al bauturilor XS, contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii si va incarca bateriile pentru un timp indelungat.

Citește și:

Cu un continut redus de calorii, fara zahar adaugat si cu o aroma racoritoare de fructul dragonului, o aroma unica in gama de bauturi energizante, noul sortiment XS va ajuta sa treceti mai usor prin agenda aglomerata a oricarei zile. Vitamina C, a carei concentratie reprezinta 100% din Valoarea Nutritionala de Referinta (VNR), contribuie la revitalizarea sistemului imunitar si la mentinerea unui nivel normal al metabolismului energetic.

Persoanele care lucreaza in corporatii, cele care isi incep ziua cu intalniri solicitante, mamicile extrem de ocupate si tatii care ii duc pe cei mici la scoala de la prima ora, persoanele active in cautare de acea energie care sa ii faca sa isi puna pantofii sport in picioare, cu totii vor gasi in noua bautura energizanta XS Dragon Fruit energia pura care sa ii puna in miscare si sa ii faca sa treaca peste orice provocare a zilei.
XS Power Drink se distribuie exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway. Pentru a fi mereu la curent cu noutatile cu privire la gama de bauturi energizante de la Amway, vizitati pagina de internet a companiei: www.amway.ro sau pagina de facebook Facebook.com/AmwayRomania

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.