Setari Cookie-uri

Oral-B lanseaza prima periuta electrica de dinti din lume care vede ceea ce tu nu vezi

Periuta de dinti inteligenta Oral-B GENIUS combina tehnologia revolutionara de detectare a pozitiei, controlul triplu al presiunii si un cronometru profesional pentru a te ajuta sa te speli pe dinti asa cum recomanda medicul dentist.

comunicat de presa:

Oral-B a lansat cea mai recenta inovatie, care stabileste noi standarde in igiena orala: Oral-B GENIUS, prima periuta din lume de acest fel si cel mai inteligent sistem de periaj disponibil astazi de la Oral-B.

Noul Oral-B GENIUS detine o tehnologie revolutionara de detectare a pozitiei prin combinarea unui senzor de miscare aflat in periuta si recunoasterea vizuala folosind camera unui smartphone, pentru a identifica zonele care sunt periate , astfel incat sa nu fie omisa nicio zona. Utilizatorii primesc un feedback instant cu privire la periajul fiecarei zone a gurii, prin intermediul aplicatiei Oral-B 4.1, inclusiv indicatii cu privire la presiunea aplicata si durata periajului. Aceste caracteristici combinate cu tehnologia de oscilatie-rotatie de la Oral-B si forma unica rotunda a capatului de periaj ajuta utilizatorii sa isi imbunatateasca sanatatea orala.

Citește și:

Oral-B GENIUS – Ajuta utilizatorii sa se spele pe dinti asa cum recomanda medicul dentist

"Pacientii nu efectueaza corect periajul dintilor, chiar daca se gandesc ca o fac; acestia fie periaza prea tare, fie nu se periaza suficient de mult timp si rateaza anumite zone. Acest sistem nou de periaj ajuta pacientii sa isi perieze dintii in mod corespunzator, si corecteaza cele trei greseli principale care le afecteaza sanatatea orala, spune Dr. Jose Nart.

"GENIUS si aplicatia Oral-B duc indrumarea digitala catre nivelul urmator prin constientizarea a ceea ce se intampla de fiecare data cand utilizatorii isi periaza dintii si ofera indrumare in timp real pentru imbunatatirea fiecarei sesiuni de periaj. Acum, pacientii nostri pot continua la domiciliu ceea ce se incepe in cabinetul stomatologic- o rutina de periaj asistata profesional".

Citește și:

Dinti sanatosi prin prin asistarea digitala

In timp, periajul incorect al dintilor poate duce la probleme de sanatate orala, cum ar fi carii dentare si chiar pierderea timpurie a dintilor. Cu ajutorul Oral-B GENIUS, utilizatorii pot sa monitorizeze in mod activ rutina periajului dentar prin intermediul aplicatiei Oral B. Acest feedback in timp real reduce greselile frecvente, permitand utilizatorilor sa isi perie dintii timp de doua minute – dupa cum recomanda profesionistii din domeniul medical dentar, fara a aplica o presiune prea mare si - datorita noii tehnologii revolutionare de detectare a pozitiei - nu se vor omite niciodata acele zone care in mod obisnuit sunt ratate.

Este vorba de periajul suficient al dintilor, fara a apasa prea tare si fara a omite anumite zone

Oral-B GENIUS detine cea mai buna combinatie de caracteristici, fiind cel mai inteligent sistem de periaj disponibil care ii ajuta pe consumatori sa isi formeze o rutina inteligenta de ingrijire orala:

Citește și:

• Tehnologia de detectare a pozitiei: Prin combinatia senzorilor din periuta cu un smarphone utilizatorii vor urmari zonele in curs de periere. Studiile Oral-B arata ca pana la 80% din populatie se spala insuficient in cel putin o zona a gurii si 60% din populatie nu isi spala suficient ultimii molari sau nu ii spala deloc. Impreuna cu aplicatia digitala Oral-B 4.1, tehnologia de detectare a pozitiei incorporata in periuta Oral-B GENIUS identifica pozitia periutei si ii arata utilizatorului cum sa perieze toate zonele in mod egal si uniform.

• Tehnologia de oscilatie-rotatie-pulsatie: tehnologia Oral-B ajuta la curatarea fiecarui dinte in parte, iar forma rotunda a capatului de periaj curata zone adesea dificil de atins, oferind o curatare superioara fata de o periuta manuala de fiecare data.

• Senzorul triplu de presiune: presiunea excesiva exercitata in timpul periajului este unul dintre motivele-cheie care duc la afectarea tesutului gingiilor. Cei mai multi dintre utilizatori aplica prin periajul manual o forta de doua ori mai mare decat presiunea recomandata, care poate afecta gingiile. Tehnologia Oral-B protejeaza gingiile prin atentionarea vizuala a utilizatorului atunci cand aplica o presiune prea mare, prin incetinirea automata a vitezei de periaj si prin oprirea miscarilor de pulsatie. Prin acest sistem de atentionare, pana la 93% din persoanele care se periaza agresiv au redus forta periajului.

Citește și:

• Cronometru profesional: cercetarile stiintifice independente sugereaza ca este mai important ca periajul sa se efectueze uniform, fara a omite anumite zone, decat un periaj care dureaza mult timp. Chiar si atunci cand nu este conectata la aplicatie, cronometrul profesional al periutei Oral-B asigura faptul ca fiecare cadran al gurii este periat timp de 30 de secunde, pentru a ajunge la timpul recomandat de 2 minute al sesiunii de periaj. Persoanele care utilizeaza aplicatia Oral-B se spala pe dinti in medie timp de 2 minute si 27 secunde, in timp ce utilizatorii de periuta de dinti manuala, se spala in medie, mai putin de un minut.

Oral-B GENIUS te ajuta ca sa te speli pe dinti eficient in fiecare zi, asa cum recomanda medicul dentist, dar surprizele nu se opresc aici. Aceasta periuta este ajutorul de nadejde frumos proiectat pentru oricine doreste un un ajutor personalizat, de incredere, mobil si eficient pentru cea mai buna rutina de ingrijire orala personala.

Citește și:

• Cu un suport de calatorie inteligent si stylish ce incarca atat periuta, cat si un dispozitiv conectabil prin USB, cum ar fi un smartphone, cu o singura mufa adaptata pentru orice tensiune. Acum sa calatoresti este mai usor ca niciodata.

• Prezinta un suport practic pentru smartphone cu ajutorul caruia se poate fixa telefonul pe oglinda. Astfel se asigura utilizarea optima a tehnologiei de detectare a pozitiei in timpul periajului, fiind detasabil si re-atasabil pentru o utilizare flexibila si rapida.

• Bateria litiu-ion cu o durata de viata mai mare ofera utilizatorilor cel putin doua saptamani de periaj intre incarcari.

• SmartRing, un sistem de iluminare multicolor pe 360° cu 12 lumini de culori diferite, care permite utilizatorilor sa isi personalizeze periuta prin intermediul aplicatiei Oral-B, ceea ce face experienta de periaj mai placuta si personalizata.

Citește și:

"Oral-B GENIUS stabileste un nou standard in industrie si va schimba pentru totdeauna modul in care utilizatorii se spala pe dinti. Este urmatorul pas major dupa introducerea periutei electrice, deoarece ajuta la eliminarea tehnicilor gresite in periajul dintilor ", a declarat Stephen Squire, director de marketing la nivel mondial, P&G. "Acum doi ani am facut primul pas legat de periajul digital si pana in prezent avem aproape un milion de download-uri ale aplicatiei Oral-B. Prin lansarea Oral-B GENIUS am construit in continuare pe aceasta fundatie solida pentru a ne consolida pozitia de lider mondial in tehnologia de ingrijire orala.

Inspirat de profesionistii din medicina dentara si dezvoltat de designerii de la Braun™, Oral-B GENIUS este cel mai avansat, conectat si inteligent sistem de periaj dentar de pe piata.

Brand-ul are o istorie lunga si bogata de contributie la evolutia tehnicilor de ingrijire dentara din lume prin introducerea produselor care imbunatatesc in mod semnificativ rutina de ingrijire orala. Oral-B a introdus in 2014 prima periuta electrica din lume conectata prin Bluetooth si a lucrat la imbunatatirea produsului initial prin incorporarea feedback-ului primit de la consumatori si specialisti dentari.

Oral-B GENIUS va fi disponibil in Romania, incepand din octombrie 2016. Aplicatia Oral-B 4.1 va fi disponibila in iulie 2016 si poate fi dowloadata din iTunes si Google Play.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.