Setari Cookie-uri

Hochland a aflat cum arata sandvisul perfect pentru romani

Hochland prezinta sandvisul perfect pentru romani.

comunicat de presa:

Din grija pentru mamici, Hochland a aflat care sunt ingredientele preferate ale parintilor si ale celor mici, astfel incat acestea sa fie sigure ca cei dragi au oricand la indemana toate cele necesare pentru o gustare perfecta. Rezultatele unui studiu realizat de brand au aratat ca majoritatea mamelor (69%) prefera sa fie ele cele responsabile cu pregatirea gustarilor pentru familie. Pentru a le ajuta sa aiba grija de cei dragi chiar si atunci cand nu sunt alaturi de ei, Hochland prezinta cum arata sandvisul perfect pentru romani printr-un infografic video, atractiv atat pentru parinti, cat si pentru copii.

Studiul realizat de Hochland a aratat ca intreaga familie iubeste sandvisurile cu cascaval, 8 din 10 parinti si 9 din 10 copii folosind acest ingredient. Cand vine vorba de paine, jumatate dintre parinti si 63% dintre copii o prefera pe cea alba, iar ca baza pentru sandvis, preferatele tuturor sunt untul si crema de branza.

Citește și:

Urmeaza apoi legumele: 9 din 10 parinti si 8 din 10 copii isi doresc ca sandvisurile lor sa contina legume, rosiile fiind cel mai des folosite. In ceea ce priveste condimentele, 8 din 10 parinti le prefera ca ingredient in gustari, dar doar 52% dintre copii le considera la fel de importante. Desi 81% dintre parinti folosesc si verdeata, copiii nu sunt la fel de atrasi de aceasta, doar 57% dintre ei preferand sandvisuri care sa contina acest ingredient. Un element aproape nelipsit din gustarile preferate de romani este carnea, 92% dintre parinti si 86% dintre copii alegand sandvisurile care contin produse din carne.

Gustos, deja feliat si cu ambalaj practic, Cascavalul Felii Hochland (Clasic si Afumat) este solutia perfecta pentru mamele care isi doresc sa se asigure ca familiile lor isi pot pregati rapid rapid un sandvis delicios, fiind este usor de folosit pana si de cei mai putin indemanatici in bucatarie. In plus, ambalajul produsului pastreaza avantajul de a fi resigilabil, astfel incat intreaga familie se poate bucura mai mult timp de un produs usor de folosit, care foloseste numai ingrediente naturale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.