Setari Cookie-uri

Descopera doza de prospetime cu noul deodorant Fresh&Perfect de la Bourjois

Bucura-te de senzatia de prospetime data de notele diafane de frezie si chihlimbar.

comunicat de presa

deo fresh

Cu totii stim ca o adevarata Mademoiselle Chic trebuie sa arate impecabil in orice moment al zilei. Astfel, Bourjois lanseaza noul deodorant Fresh&Perfect care iti invioreaza simturile si iti ofera protectie pe tot parcursul zilei pentru ca tu sa fii mereu fresh!

Bucura-te de senzatia de prospetime data de notele diafane de frezie si chihlimbar. Delicate si captivante, aromele proaspete si florale iti vor incanta simturile pe tot parcursul zilei, iar eleganta miresmei de frezie iti va da un aer sofisticat.

Ambalajul noului aerosol Bourjois arata atat de bine incat il vei lua cu tine peste tot. Noul format este comprimat si practic, iar tu te vei bucura de 200 de ml de deodorant in doar 100 de ml! Oh la la! Dar cum este posibil? Cu aceeasi eficienta si folosit la fel ca un deodorant obisnuit, il poti lua cu tine chiar si in avion.

Citește și:

Fresh & Perfect e ideal pentru city-break-ul mult visat sau pentru escapada la munte din weekend pentru ca nu ocupa loc in geanta si, mai mult, recipientul fucsia cu accente discrete de galben, e tres chic!

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.