Setari Cookie-uri

3 moduri prin care poti sa-ti mentii pielea stralucitoare pe toata durata verii

Temperaturile ridicate si razele UV iti pot afecta pielea

comunicat de presa

piele stralucitoare

Temperaturile ridicate si razele UV iti pot afecta pielea, cele mai comune semne fiind tenul lucios, aparitia petelor pigmentare si chiar a ridurilor. Ca sa-ti mentii pielea stralucitoare si sa previi imbatranirea prematura, iata cateva sfaturi utile.

1. Foloseste o crema cu factor de protectie

Pentru a preveni aparitia semnelor imbatranirii premature a pielii, este indicat sa folosesti zilnic o crema cu factor de protectie. Recomandarea noastra este E-Youth 50 Sun Cream de la Filorga, care contine ingredienti activi precum Vitamina E, un antioxidant puternic ce protejeaza tenul de efectele nocive ale razelor UV. Rezultatul? Un ten catifelat, luminos si stralucitor.

2. Curatare, exfoliere si hidratare

Daca vrei ca tenul tau sa straluceasca in orice moment al zilei atunci trebuie sa-ti cureti tenul cu regularitate. Impuritatile care se aduna la nivelul porilor duc la aparitia punctelor negre si la cresterea cantitatii de sebum de la nivelul fetei. De aceea, curatarea si exfolierea pielii sunt doi pasi importanti care ar trebui sa faca parte din ritualul tau de ingrijire a pielii. Cu tratamentul Hydrafacial, tenul tau are parte de 4 beneficii – curatare, peeling cu acizi blanzi, extractie puncte negre si hidratare – in doar 40 de minute. Rezultatul? Un ten curat, hidratat si stralucitor!

3. Nu-ti fie teama sa incerci lucruri noi

Tehnologia estetico-medicala a avansat foarte mult in ultimii ani, fapt pentru care ai la dispozitie numeroase proceduri revolutionare in materie de frumusete. Pentru o piele perfecta, poti apela la Mezoterapia Dermaroller de la Filorga, un tratament care stimuleaza refacerea tesuturilor pielii. Inainte de folosirea dermarollerului, dispozitiv rotativ cu 600 de ace, se aplica pe piele o solutie bogata in acid hialuronic, vitamine, enzime si antioxidanti. Aceasta solutie ajunge rapid in piele cu ajutorul sutelor de ace. Rezultatul? O piele vizibil mai neteda si mai luminoasa, fara iritatii si roseata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.