Setari Cookie-uri

Acizii naturali: solutia simpla pentru o piele perfecta

Pielea este cea care ne tradeaza varsta, asadar ai grija de ea si hraneste-o cu acizi naturali, pentru a minimiza efectele procesului de imbatranire.

comunicat de presa

diagnoza faciala

Cea mai simpla cale de a avea un corp sanatos si frumos este sa ii oferi acestuia ceea ce pierde in timp, adicaacizii naturali responsabili cu elastina si colagenul care asigura o piele ferma, fara imperfectiuni.

Descopera produsele revolutionare No+Vello care au la baza substante naturale, precum acizii exfoliantidin gama AHA sau BHA. Alpha hydroxy acizii ( acidul glicolic, acidul lactic, acidul citric) si beta hydroxy acidul (acidul salicilic – singurul de tip BHA) asigura procesul de exfoliere a tenului, care determina regenerarea celulara si refacerea microfibrelor din derm si epiderm.

Daca in tinerete celulele pielii se schimba foarte rapid, chiar saptamanal in cazul copiilor, odata cu inaintarea in varsta acestea se reinnoiesc din ce in ce mai greu, din cauza daunelor realizate de radiatiile solare, de pierderea estrogenului, de disfunctiile de tip psoriazis sau rozacee, care afecteaza grav aspectul tenului. Daca procesul normal de exfoliere nu mai are loc, pielea devine aspra, groasa, inestetica si terna.

Poti reda supletea si vigoarea tenului tau prin produsele inovatoare No+Vello pe baza de acizi naturali. Gama de produse profesionale cu vitamina C confera luminozitate si elasticitate pielii, in timp ce produsele no+vello pe baza de acid hialuronic hidrateaza in profunzime si asigura umplerea ridurilor. Mai mult, acidul glicolic si acidul lactic regasit la nivelul produselor no+vello combat imbatranirea tenului, contribuind la regenerarea celulara. Acidul mandelic si acidul salicilic rezolva rapid problema tenului gras, actionand ca o protectie impotriva sebumului in exces si facilitand exfolierea blanda a pielii.

In gama de produse profesionale no+vello se numara geluri de curatare faciala, fluide faciale pentru uz zilnic, masti intens hidratante si fiole vitaminizante, toate fiind special concepute pentru o ingrijire profesionala a pielii.

In centrele Nomasvello (No+Vello) specialistii ofera gratuit o diagnosticare asupra problemelor de ten si unplan de tratament personalizat.

Acum este foarte usor sa-ti pastrezi tenul sanatos si frumos, conferindu-i ingrijirea necesara de care are nevoie.

Indiferent de problemele cu care se confrunta tenul tau, solutia se gaseste la www.nomasvello.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.