Setari Cookie-uri

40% reducere la cele mai cool modele de sandale Botta

Ai platfus? Monturi? Vei fi mireasa? Afla ce incaltaminte ti se potriveste in functie de particularitatile picioarelor tale!

comunicat de presa

Ai platfus? Monturi? Vei fi mireasa? Afla ce incaltaminte ti se potriveste in functie de particularitatile picioarelor tale! Viorica Bota, unul dintre cei mai cunoscuti creatori de incaltaminte din tara noastra, reprezentantul marcii Botta, ne face cateva recomandari.

"Vedeta verii este incaltamintea cu talpa groasa, cu talpa ortopedica, sport. Daca vorbim despre tinute elegante, pe care le purtam la birou sau la petreceri, atunci putem opta pentru pantofii stiletto". Culorile care nu trebuie sa lipseasca in acest sezon sunt – galben-mustar, orhidee-ametist, roz-casmir, portocaliu si albastru-tropical.

Pentru picioarele cu probleme, creatorul ne face urmatoarele recomandari. "Pentru monturi, recomand incaltaminte fara tocuri si baretele. Monturile trebuie protejate, fiind lasate libere, asta pentru a impiedica dezvoltarea lor. Pentru picioarele cu platfus recomand evitarea tocurilor inalte si subtiri. Balerinii sunt perfecti pentru purtarea zi de zi, iar pentru ocazii, ideal este sa optati pentru tocuri o idee mai groase, de maximum 7-8 cm. Pentru picioarele foarte subtiri, sandalele cu barete reglabile sunt un must-have si pentru picioarele cu labele foarte lat, pantofii sport si cei care acopera lateralele labei piciorului sunt ceea ce subtiaza optic laba piciorului".

Citește și:

In ceea ce priveste incaltamintea pentru mirese care trebuie sa stea pe tocuri circa 24 de ore, designerul le sfatuieste. "Pentru mirese, daca diferenta de inaltime a celor doi parteneri o permite, ideali sunt pantofii cu tocuri inalte (12 – 13 cm). Pentru a nu traumatiza picioarele si nici coloana, miresele ar face bine sa opteze pentru un calapod prevazut cu platforma (cu cat mai mare, cu atat mai bine), aceasta diminuand inaltimea tocului. De asemenea, cautati pantofi/sandale prevazuti cu poron, acel buretel dispus pe talpa pantofului pentru a absorbi socurile si pentru a conferi purtatoarelor confort maxim timp indelungat".

Se pare ca si in acest an, modelul cel mai bine vandut este stiletto. In luna august Botta ti-a pregatit reduceri de pana la 40% la cele mai cool modele de sandale #Botta. Reducerile sunt valabile toata luna august, numai la showroom-ul Botta din Bucuresti: Str. Fabrica de Chibrituri nr. 13-15; 0757012544. Vezi toata colectia de sandale pe pagina de facebook Botta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.