Setari Cookie-uri

Iti place sa alergi si sa faci o fapta buna?

PROFI te invita sa te inscrii la cros in Parcul Tineretului.

comunicat de presa

Profi

Zilele de vacanta sunt din ce in ce mai putine asa ca, parca mai mult decat pana acum, vrei sa stii unde tu si copilul tau mai puteti merge ca sa petreceti cateva ore speciale.

Iti place sa alergi? Te atrage acest sport? Participi la competitii? Vrei sa intalnesti oameni care au aceeasi pasiune sau curiozitate ca si tine? Mai mult decat atat, vrei sa cunosti oameni care se dedica unor proiecte sociale pentru copii?

Daca raspunzi DA fie si numai la o parte dintre aceste intrebari, vino sa alergam la crosul care marcheaza debutul campaniei “Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine”, aratand astfel ca iti pasa nu doar de tine, ci si de soarta altora poate mai putin norocosi. Participarea la cros este gratuita.

Sambata, 20 august 2016, incepand cu ora 8.30, PROFI te invita sa te inscrii la cros in Parcul Tineretului. Dupa inscriere si incalzire, startul se va da la ora 9:30

Citește și:

Localizat in sudul Bucurestiului, Tineretului ocupa o suprafata de 80 de ha, este al treilea mare parc din capitala si este destinat copiilor, avand nenumarate locuri de joaca, alei largi, atractii de balci si facilitati sportive.

cros

Punctul de start se afla la intrarea principala din parcul Tineretului, dinspre Colegiul National Gheorghe Sincai, si vor fi trasee pentru toate grupele de varsta: 5 – 7 ani = 500m; 8 – 15 ani = 1000m; 16 – 25 ani = 1800m; 26 – 55 ani = 1800m sau 4500m (la alegere); 55+ ani = 1800m sau 4500m (la alegere), iar castigatorii vor fi premiati cu super eroi de plus si vouchere de cate 50 de lei.

Cum dupa un efort atat de intens este binevenit si un pic de relaxare, evenimentul va continua cu momente artistice pentru copiii si parintii care, ca si tine, se vor bucura de aceasta zi.

Evenimentul anunta inceputul celei de a treia editii a campaniei “Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine” prin care magazinele PROFI ofera sprijin copiilor. Campania se desfasoara sub forma unei competitii intre sase ONG-uri, fiecare concurand cu cate un proiect de succes ce vizeaza domeniile educatie, cultura, apararea drepturilor copiilor, sanatate, incluziune/servicii sociale si protectia mediului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.