Setari Cookie-uri

Aspira in liniste, cu ajutorul UltraSilencer Zen de la Electrolux

Cel mai silentios aspirator din lume

comunicat de presa

Electrolux

Fa-ti timp pentru a raspunde urmatoarei intrebari referitoare la ritualul tau de curatenie: care este cel mai suparator lucru la un aspirator? Ai cateva variante. Aerul cald sau mirosul ciudat? Cablul de alimentare prea scurt? Sau pur si simplu rezultatele slabe la aspirare? De fapt, gresesti. Cel mai tare te supara zgomotul.

In fiecare zi, atunci cand vrei sa faci curatenie in casa si pornesti aspiratorul, iti superi toti vecinii. Poate au avut o zi grea la munca sau poate tocmai si-au adormit copilul – nu exista niciun moment potrivit pentru curatenie. Pisica ta incepe sa stranute si cainele tau se ascunde sub masa de fiecare data cand pornesti aspiratorul. Iti suna cunoscut? Zgomotul produs la aspirare ii supara pe toti, chiar pana la „razboi”. Insa trebuie sa castigi cumva aceasta batalie si poti sa o faci cu cel mai silentios aspirator din lume - UltraSilencer Zen de la Electrolux.

Citește și:

In viata de zi cu zi, sunt situatii in care trebuie sa faci fata zgomotului deranjant, chiar si in treburile casnice. Una dintre aceste surse de zgomot este chiar aspiratorul. Intr-un studiu realizat de Electrolux, 90% dintre respondenti au spus ca aspiratorul propriu ar trebui sa fie mai silentios si ca ar fi dispusi sa il schimbe, in conditiile in care curatenia dureaza, in medie, mai mult de jumatate de ora.

Cand vorbim despre aspiratoare silentioase, trebuie sa amintim un lucru: “Exista aspiratoare silentioase de foarte mult timp, dar lipsa zgomotului semnifica si performante scazute la aspirare. De ce ti-ai cumpara un aspirator silentios, dar ineficient la treburile casnice? Noi am decis sa realizam un aspirator care sa fie si silentios, dar si eficient, aducand modificari fiecarei componente.”, a explicat Jessica Baschke, Product Line Manager Floorcare and Consumables & Accessories Electrolux.

Citește și:

Iata schimbarile majore care au dus la realizarea celui mai silentios aspirator din lume UltraSilencer Zen:

  • Motor nou cu suspensii, care elimina vibratiile;
  • Izolarea peretilor care inconjoara motorul;
  • Filtrul de motor ajuta la stoparea zgomotului;
  • Furtunul Silent AeroPro™ are un interior neted care reduce zgomotul;
  • Duza Silent ZEN™ a aspiratorului a fost imbunatatita cu noi caneluri pentru reducerea zgomotului pe covor, iar periile aspiratorului sunt mai silentioase pe podelele dure.

Rezultatul este remarcabil. Noul si revolutionarul UltraSilencer Zen este cel mai silentios aspirator din lume, avand un nivel de zgomot de 58 decibeli, comparabil cu o conversatie obisnuita. Imagineaza-ti cum ar fi daca ai avea un astfel de aspirator - in locul zgomotului obisnuit, vei auzi un sunet fin, ca al unei ploi de vara.

Citește și:

De asemenea, datorita noului sac de praf si a filtrelor, curatarea interiorului aspiratorului se face foarte simplu, eficient si nu deranjeaza absoult deloc, nici macar daca esti alergic.

Aspirarea nu va fi doar silentioasa, ci si eficienta. Fara murdarie, fara zgomote. Doar UltraSilencer Zen de la Electrolux.

Pentru mai multe informatii despre UltraSilencer Zen, poti accesa site-ul oficial www.electrolux.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.