Setari Cookie-uri

Sosetele colorate #MadamMitza, in trend printre celebritatile din Romania

Sosetele urbane si colorate de la Madam Mitza, brand romanesc din industria de fashion fondat acum un an de antreprenorul Bogdan Voiculescu

comunicat de presa

Madam Mitza

Sosetele urbane si colorate de la Madam Mitza, brand romanesc din industria de fashion fondat acum un an de antreprenorul Bogdan Voiculescu, sunt apreciate si purtate cu mandrie de celebritatile autohtone.

Roxana Ciuhulescu, Gianina Corondan, Nicole Cherry, Giulia Anghelescu, Alexia Talavutis, Cristina Herea, Irina Mohora, Marina Neagu si Daniel Nitoiu, sunt cateva dintre vedetele de televiziune si artistii din Romania care au ales sa isi completeze tinutele cu sosete vesele si colorate marca Madam Mitza, fabricate in Romania.

Madam Mitza

Brandul Madam Mitza isi propune sa aduca mai multa culoare pe piata locala a accesoriilor vestimentare. Sosetele indraznete si nonconformiste de la Madam Mitza sunt atat pentru femei, cat si pentru barbati si reprezinta o alternativa la sosetele clasice existente deja pe piata.

Citește și:

Numele brandului invoca un personaj binecunoscut din istoria Bucurestiului de odinioara, Madam Mita Biciclista, singura femeie care purta sosete de acest gen si mergea cu bicicleta prin oras.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.